Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy a modiktól kitiltást...
Veled semmi, csak éppen általánosítottam
És ezért kell azonnal halálhírét kelteni? Még ilyen okoskodó nőszemélyt....
Golfy!

www.fektigumi.hu

A reklámért meg remélem kapok némi %-ot Tibikénél

Ajánlom mindenkinek,h látogassa meg a lapját,ugyanis van egy érdekes felhívás! Egy féregről!

Üdv mindenkinek!
Hogyan lehet Őt elérni?
Sziasztok!

Én is megvagyok és a Miri motorja is épen biztonságosan itt pihen az enyém mellett !

Fekti Tibinek van commandere,tőle kérdezzétek,h mi a pálya!

Én inkább hengerfej "simogatást" ajánlok, nekem meg van csinálva,érezhetően robbanékonyabb lett,jobban veszi a lapot!
Sziasztok Zések! Van köztünk valaki akinek van power commander a masinájában? Ha van, árulja el a titkot, hogy érdemes-é belerakatni, vagy inkább felejtős?!
már megint mi a baj velünk?
Nem mindenki olyan puhany mint Te... Vannak akik ennel lenyegesen tobbet mennek lenyegesen rosszabb idoben...
Egyből keltsd a halálhírét... Talán adatlapot ha néznéd, látnád, hogy dunakeszin lakik. Az meg ~150km! És nem hiszem, hogy akárki ekkora útnak neki vágna ilyen időben motorral... NŐk... :/
Szomorú. Még el sem kezdődött a szezon...
Sajnos úgy látszik fekete hét lesz. Ma reggel is meghalt egy srác.
http://index.hu/politika/bulva...

Óvatosan Hölgyek, Urak. Inkább lassan, de sokáig motorozzunk. Mondjuk én biztosan nem száguldozok.
Csutka kerdezte a "motorozo lanyoknal", koszonom, egyben vagyunk mindketten.
ilyen idoben en meg nem motorozom, puhany vagyok remelem, hogy nem ismerosotok, akit elcsaptak.
ettol fuggetlenul reszvetem a csaladjanak es a baratainak
igen, itep, esetleg bejelentkezhetnél....
ha már z750-ed van és 28 éves vagy....
kezdesz megijeszteni....
Én pont ezen az úton közlekedtem szombat este, valamint vasárnap hajnalban. Ez az út teljesen katasztrofális. Baromi éles kanyarok, sehol egy előjelző tábla... kész életveszély...
Itep, milyen színű géped van?
Innen volt vki győr környéki?
Bakker, ketten voltak, és tényleg egy kisZ. Figyelmetlenül kanyarodó autós.
http://www.kisalfold.hu/gyori_...
Sok fekete van, aligha tudjuk meg, ki volt szegény, vacak látni ilyet.

Sárvédőhöz még mindig vadászunk egy "minta-motort", amint van, akkor rá két hétre lesz készen az első példány. A mintának használt járgány tulaja ajándékba kapja a sárvédőt. Aki szeretne írhat nekem egy e-mailt is (adatlap), akkor felírom a címét, és rögtön írok neki, ha van valami hír. De megjegyzem az ügylethez-gyártáshoz semmi közöm, csak én is szeretnék már végre egyet olcsóbban, mert koszos lesz az a drága motor, jajjj-jajjjj....
Szasztok!

Nekem zöld szinű a moci,és egyben vagyunk mindketten,remélem minden itteni tag megvan,szörnyű lehet így végezni.
Vigyázzunk!
Ha jól látom akkor az előző szériás Z. Jelenkezzen mindenki be ide. Csajok, Ti is!
Bízzunk benne, hogy nem fórum tag, mert szar lenne a szezont egy temetéssel kezdeni. De így is szomorú dolog.
Ja hátsó sárvádő jó áron nekem is kell.
Szia!

Egy utángyártott, fekete darabra én is vevő vagyok. 2007-es Z750 black edition mocira... :-)))))))

Tschók
knapet
Atyagatya... ez csúnyán fest. Én megvagyok jelentem, meg a kicsifeketeZ is. Holnap meg is nézem, megsimogatom, beindítom...

MINDENKI vigyázzon magára, és lehetőleg a többiekre is!

üdv
knapet
Hali!
Az biza 1 fekete kis Z, cefetül néz ki. Ilyenkor mindíg nagyon szomorú vagyok, legyen figyelmeztetés mindenkinek NAGYON óvatosan.

Sovjet csak az árát nem írtad a kipunak , vagy elkerülte a figyelmem?
Esetleg ha nem publikus küld emailbe, postaköltség? utánvéttel? kellett előleg?
Köszi
Üdv FIGU