Üdvözlünk a fedélzeten. Szép darab. Vigyázz rá. Milyen hangja van a Laser dobnak? Lassan össze kell szednem magam, és be kell járatnom a kicsi Z-t. Mert nem fogok tudni lépést tartani veletek.
Üdv mindenkinek, régota nézegetem a forumot eddig csak segitséget kértem töletek,de látván a csapat szellemet szeretnék én is aktiv tagja lenni a Z közösségnek.Pár honapja vásároltamat egy elsö szériás Z1000,2003 évjárat.nagyon gurulnék együtt Z-skkel,és érdekel a tali is nagyon.ha van valaki tolna megyéböl irjon.
Én ma mindenképpen megjáratom a zöld szöcskémet mert nem lehetek benne biztos hogy mikor lesz száraz út és kellemes 10fok mostanában megint,csak elötte elaltatom a gyerekeket.
Szóval aki csak teheti GURULJON,persze ésszel
Hali Sovjet!
Klasz a vas , tetszik a kipufogó írnál róla néhány paramétert
/hol, mennyiért vetted és milyen a hangja/ természetesen ha publikusak az adatok .
Ja és ezúton szeretném üdvözölni az ÚJ TAGOKAT is!
Üdv a csapatban .
CSá FIGU
végre!
Üdv.lacce112
hónap meg csapatunk közösen is egyet ugy h Big is kapcsolódik hozzánk
én ma megtettem két hónap után pöccre indult.....
ajándék volt az idő, 13fok és napsütés
Remélem mindenki ki tudta használni a jó időt
Én ma mindenképpen megjáratom a zöld szöcskémet mert nem lehetek benne biztos hogy mikor lesz száraz út és kellemes 10fok mostanában megint,csak elötte elaltatom a gyerekeket.
Szóval aki csak teheti GURULJON,persze ésszel
Üdv,
Peti
Klasz a vas , tetszik a kipufogó írnál róla néhány paramétert
/hol, mennyiért vetted és milyen a hangja/ természetesen ha publikusak az adatok .
Ja és ezúton szeretném üdvözölni az ÚJ TAGOKAT is!
Üdv a csapatban .
CSá FIGU