Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszállok énis. én tuti ilyet vennék a kawámhoz, ha most kéne választanom: http://hjc.hu/hjc/termek_kepek... HJC :) de van ezüstben is http://hjc.hu/hjc/termek_kepek...
Nekem volt egyszer (illetve még meg is van) egy felnyitható Caberg sisakom. Az ellenségemnek talán ajánlanám...
Nem valami menő ez a bőrruha, hiszen nincsen rajta "púp".
Köszönöm köszönöm

Megnéztem mindkettőt. Nehéz így dönteni. Mindegyik tetszik. Szerintem a klasszikus ec-pec-kimehecc módszerrel fogom kiválasztani. A lényeg, hogy fekete, zöld vagy ezüst legyen.
Szia Robis!
Hagy szóljak hozzá én is...
Nézd meg azt is, hogy miből van az a sisak!
Láttam már nagyon vagány sisakot, ami ugyan megvédte az illetőt, mert nem esett nagyot, de széthullot, mint a száraz dióhéj a kalapács alatt.
Ajánlanék én is egy hasonló paraméterekkel rendelkező alternatívát : HJC FS-MAX
Aztán a döntés természetesen a Tiéd!
Sztem nézd meg a Caberget annál is van vadászpilóta szemüveg, és én azt tudom ajánlani
Uraim, köszönöm a tanácsot.

Én is aggódtam a szélzaj miatt, de ezek után valóban másikat fogok választani. Én is a forma miatt néztem ki. Megnézem a másikat is.

tegnap nagyon szép idő volt, nálunk 9 fok volt. Levettem a kicsikét az állványról, és jót toltam, 80-al . Sajnos még nem lehet neki húzni, mert bejáratós. Már van benne így 150 km.
Szia uram!

A világért sem szeretnék beleszólni, de az új kicsiZ-hez pontosan ilyen sisakot választottam ősszel. Aztán kb egy km múlva visszafordultam és kicseréltem. A beépített napszemüveg és a vadászpilóta forma miatt választottam. A leszerelhető áll rész viszont nem zár rendesen, így a zaj és főleg a menetszél állatira bevág. Engem legalábbis csalódásként ért. Nyáron, jó időben biztos jó, a levehető rész csak egy mm vastag, tulajdonképpen a héj anyaga és slussz. De mint forma kurva jó! A ruci pöpec! Tavasszal lehet én is cserélem a dzsekit és gatyót valami ufórucira...

üdv
knapet
Szia!
Biztos fagyállót ittál kakaó helyett reggelire
Tegnap reggel elengedtem egy srácot GSXR-el, majd hazafele is láttam, de nekem a kocsi mindössze 3,5 fokot mutatott... Úgyhogy nem igazán irigyeltem. Én ha már nem birok már magammal, akkor megyek egy-egy kört a mélygarázsban Bár 100 km-hez sok kört kellene menni...
Hali Robis!

Az egyik cimbimnek van egy Airoh TR1 Sport sisakja de nincs töle elhülve,elég zajos és a levehetö állrésszel sem tud igazán mit kezdeni hacsak nem robogozik.Nekem van egy Airoh Mathisse rs felnyithato,beépitett napszemüveg,meg minden nézd meg szerintem ezt is talán jobban kihasználható a felnyithatós mint a leszerelhető áll rész.
Hali urak.

Tegnap kihasználván a 8fokot gurultam végre az idén,már nagyon kellet!Beletettem kemény 100km-t a vasba de délután már kezdtem ráfagyni,remélem a hétvégén még lesz egy kis jó idő!

üdv:lacce
Hali FIGU. Pont ez az. Ez a sisak lassan 20 éves. Sokan közülünk még nem is éltek akkor amikor először felhúztam a fejemre. Ezért nem adnám el, inkább vigyázok rá és néha nosztalgiából felveszem. De most jön helyette egy Airoh TR1 Sport fekete színben. kompozit anyagból, beépített napszemüveg és levehető állvédővel. Ez a Kiwi, pusztán nosztalgia. Ha tehettem volna, minden motorom is itt állna a garázsban. De nem tehetem.
Kép a jövendő sisakról:

És egy képe a bőr ruhámról:
Én is kíváncsi lennék hol lehet szermányolni "csak" ennyiért egy rendszert /ha publikus/ jól nézki, de egy jó tanács... sajna a Micron csak festi a dobot ilyen szinesre, nem hőkezeli! Vigyázz ha takarítod, vagy valami, mert hallottam már akinek véletlenűl megcsikaródott és nem volt szép látvány... még egy megjegyzés/kérdés... állítva van felfogatva a rendszámod?
Szeva majesty!
hol szerváltad ennyié a micron rendszert , naon f@sza.
A dob hossza kissebb mint a gyári? A hangját nem kérdem volt micronom és tuti volt.
Használd egészséggel.
Csá FIGU
Csá Robis!
A sisak fényezése tényleg f@sza , de b@szki Gagarint ilyenbe lötték fel .
Ne sértődj meg de halálos , nekem is van egy gyári Yamaha sisakom /ami igazibu SHOEI/
és én se válok meg tőle soha , mer ha mesélni tunna hu, hu......... .
Hali FIGU
No nézd csak, most látom, ex-ER-6-os kolléga... A Tiednek is elrepedt a váza, vagy eladtad hamarabb?
Hello Midas.

Eszembejutott még, hogy ha már ott a masina akkor megnéznéd nekem a dudát? Meg még ha tudsz műanyag hegesztőt, akkor le tudnád bontani a farok idomot és vissza? Mert a hátsó lámpa is érdekesen áll. Köszönöm.

Tudtál menni a mocival? Bár elég hűvös volt az idő.

M.
Igen! Én nagyon meg vagyok vele elégedve súllyával és a hangjával is...
Mondjuk ezt rendőrnek nem kell látnia..
Kifejezettem komolyan mutat ez az auspuff rajta, gondolom jól is szól.
fongom=fingom
Drága kingmidászom, üzletfelem!
akkor most jó az általad tolt karbon sárvédő az én 2006-os 750S-semre vagy sem? Az "s" bötük burjánzására figyelj, az enyim fejidomos, fongom sincs, hogy hátul ugyanaz-e mint a totál naked...Ha igen, akkor jelezd, oszt hivlak.
kössz
Sziasztok!

2004-es Z1000-hez kellene hűtő! Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm!

Dobok fel egy képet az új kipuff rendszerről ( 80 papírba került) (rendszer, nem csak a dob) MICRON
Szasztok!

Én is cserélem a rendszámtartót majd az 1000km-s szervíznél,csak nagyon lassan mennek a kilóméterek a mociba
Használd egészséggel!