Hali,
ha lehet ajánlani akkor shark vagy agv!
nekem mindegyik van és tutira megmondom csendes sisakot nme fogsz találni!
a Schubert R1 és S1 sem olyan csendes mint amennyire hirdetik.
A lényeg minél kewesebb kiálló rész legyen és minden ok!
Ilyen sisak nincs!
Egy ismim most vett egy ilyen hjc t és a plexi nyitó mechanicmusa szerintem nagyon gagyi. Schubert C2 ben viszont "álom" a motorozás, az nagyon tetszett.
Hali drbig!
Nem ujságírók tesztelték hanem a Műszaki Egyetem speckó laborja .
Minden forgalmazó bevitte a sisakjait aztán ott összetörték mint a szart .
A cimbim ott volt a Yamaha képviselője ként, és UVEX Wing RS-t vitte a tesztre, nem is azt nézték h 1 esés után szép marad-e? hanem a fejed egybe marad-e .
Ettől függetlenül nem akarom fikázni a SHOEI-t az én első komoly sisakom /azóta is meg van, kabala/
is az, majdnem annyi volt 90-be mint amennyiér az ETZ-met eladtam, és hosszú éveken át szolgált, hibátlanul /estem is benne, tökéletes/.
Csak egy plusz szempontot akartam adni a választáshoz.
Csá FIGU
Hát én inkább nem foglalkozok az ilyen tesztekkel, mert mindegyik újságírónak húz vmerre a tolla.... Az x-spirit sisak csúcskategóriás, amit ugye az ára is mutat... DE! Itt jön a lényeg! Van most egy akció, miszerint csak 118300Ft! Illetve további shoei sisakok vannak iszonyat jó árban, úgyhogy tudom ajánlani mkinek! Ez itt nem a reklám helye ugyan, de cegléden a fanatic motor centerben van az akció(készlet erejéig ).
Robis! Sztem te is érdeklődj náluk! Nálam shoei sisakok első helyen vannak, elég jó minőség...
2700 Cegléd Kút u. 13.
Tel:53/310-973 www.fanaticmotor.hu
Egy szavazat a Conceptre. Illetve majd ha egyszer a jelenlegi már nagyon lestrapálódott, és a lottón is nyertem, akkor én C2-be fogok invesztálni. Volt már a fejemen, és nagyon jó. Hát azért a németek is tudnak tervezni, bár ezzel kapcsolatban újabban kétségeim vannak...
Hali drbig!
F@sza az a SHOEI sisak de bakker nem biztos h ér annyit amibe kerül .
Én is sokat vaciláltam az első jelöltem nekem is ez volt /japo, kézzel készül, ezer héj méret, stb/ ,
itt jegyzem meg az L-es méret kicsit nagyvolt, az M-es majdnem jó de kissebb héj miatt mégse ,
és b@szki 3-4 honap mire pont az megjön ami kéne, plusz a cimbikém elém tolt 1 tesztet
/tán motorrevüs/ amibe középmezőnybe végzett, és nem árszerint alakult a sorrend .
Nekem szempont mindenképpen a biztonság .
Csá FIGU
Lehet h igazad van és nem hőkezeli de nézd meg a gyári kipuff dobot az 1000-en. Kihozod újonon majdnem h "fehér" későbbiekben kergeted már majdnem h narancssárga lesz.. ha egy rozsdamentes anyagot felmelegítesz belilul.. szval nem tudom
A rendszer hibája h az emberke akié volt nem fordította át a tengely és a koronás anya megkarcolta a hátulját! Azt azért közelebbről is megnéztem de semmi féle festéknyomot nem láttam.. pedig meg is csiszoltam..nem tudom h milyen micront láttál de azt én is megnézném!
Attól függetlenűl igazad lehet..
A rendszám állíthatós..!
A rendszert prop-tech szervízben bukkantam rá..egy srác hozta és egy ZX9R akarta felrakni de belátta h nem fog menni. Így szóltam az ottani emberkének Csunderlik Csabának h gondoljon rám ha el akarja adni..és másnap hívott h 80 papírért enyém lehet..
Kb. egyforma hosszú a dob..de ugye ez 4*1-es rendszer!
Már alig várom h megkergessem..kíváncsi vagyok felső tartományra..
Na szóval jól el vagyok látva.
Akkor maradt a kalapban a HJC, az Airoh és ma felpróbáltam egy Schubert Conceptet. Akcióban 65 papír. Nagyon szép. Mindenképpen felnyitható lesz, és fekete.
A képen látod azt a fület,ami jobb oldalon rögzíti a sárvédőt a villához.Az S-esen ez nincs,ha a ezt valahogy megoldod,akkor már tuti is a sárvédő, enélkül viszont szerintem nem fogsz rá találni !
Miri!
Már csak a szelephézag állítás van hátra,de az már jövő7en lesz csak meg, a többit már megoldottam! Telóba olajcsere+alátét, fékolaj cserék, bowden olajzások(összes), és természetesen a hátulját is megcsináltam,normálisan fel van rögzítve a rendszámtartód és a lámpa is normálisan áll már
Sajna kipróbálni nem tudtam még,meg elég cudar az idő is erre felé
De jövő7en remélem ki tudom próbálni!
Ha érdekel,van még 1 db még párezer km képes hátsó gumám,ehelyett a slick helyett,9000 fel tudna pattanni kicentírozva, persze csak ha szeretnéd!
Én is most tervezek buko vételt. Ajánlani tudom neked is az én választottamat: Shoei X-Spirit! Bár nem tudom mennyiért akarsz kupakot venni, de ez mindenképpen megéri! Ja és az én "régi" sisakom is eladó
Hali Robis!
A ruha pöpec, nekem a hagyományos stilus tetszik .
Nem igen vagyok oda azé a Quasimoto filingér, nem elég hogy púpos még úgy is néz ki mint aki beszart, és csak félig egyenesedik ki a keze , tudom, tudom fiatalság bolondság .
A sisek projekthez: nekem agy haverom aszonta /aki az UVEX-nek is melózott, tehát sokat tud a sisakokról/ Ha sehogy nem tudok dönteni, mert minden fontos paraméter egyforma próbáljam fel, és ha lehet kipróbálni is, és azt vegyem amelyik über frankó kényelmes.
Nekem az ICON nagyon bevált, ajánlom .
Csá FIGU
Sziasztok!
Robis Nekem Caberg Solo-m van és elégedett vagyok vele, ráadásul nem is olyan drága... http://totmoto.totmoto.com/php..." target="_blank">Caberg Solo
Sikerült találnom még zöld kis Z-t, és le is lett foglalózva, de csak áprilisban jön össze rá majd a pénzem, hogy haza is hozhassam...
Nade legalább nem ilyen rossz időben teszem meg vele az első km-eket...
HJC Z-Extreme K-Ninja