Sajnos sok ilyen balesetet láttam már,sok roncsot hoztam el helyszínről
Nekem ezért van sportdob és 120 decibeles sziréna a mocin , mert vagy vén szottyadék ül a volán mögött többnyire, vagy telefonáló Misspicsa( akinek nem inge,nem veszi magára ),de ezen balesetek töbsége a figyelmetlenségből van nempedig a gyorshajtásból!
Nemegyszer szoktam azt csinálni,h mikor megyek 1 kocsi mögött és (már a mozgásból lehet érezni ki az aki figyel hátra is),figyelem a belső tükröt,h belenéz-e, s elkezdem ki kerülni óvatosan,mert tudom ,h nem lát,nem hall és mikor már mellette vagyok elkezdi rám húzni!
Volt olyan,h lerugtam a tükrét! Az édes szülőannyát veszélyeztesse! De sztem sokan átélték már ezt az érzést!
NA azóta sportdob, sziréna és ha ilyen van azonnal megkapja a gennyláda!
Meg a kormányt felül csuklóval terelgető,könyök kinn az ablakon májer tinikölök a veszélyes!
Robis!
Csinálnék neked szívesen, de a régi Z-hez van kifejlesztve a méret meg a tartói is, a hátsó még egyszerú,de előre spec tartó kell !
Ha majd a találkozón összefutunk,megsasolom és leméretezem!
Hali mindenki!
Zrider jelentkezz ! Zrider jelentkezz ! vétel...
Skacok tudtok valamit Zriderről kiváncsi lennék hogy alakul a keco projekt?
Ja és az "ördögfiókák" a kis fekete Z-vel mindmegvannak? közülünk,
félre ne értsetek vérzik a szívem bárki is volt, de 1 közeli ismerős sajna jobban..
Tapasztalatból tudom sajnos, mennyire nem mind 1, hogy hányadik sorban megy temetésen valaki.
Sajnos 1-2 temetésen voltam már
A 20 év motorozás közben, még elöttem is történt ilyen /autó balra nagyívben index nélkül, simán/,
és vagy 8-an mentünk egymás után.
Megjegyzem az autós is intenzívre került, olyan szerencsétlenül szállt ki a kocsiból, fene se érti.
Ezér talán kicsit jobban aggódok, nézzétek el!
Akkor egy cipőben járunk , illetve motoron. Én novemberben vettem, és azóta, alig tudtam menni a kis zölddel. De most már bepótolom. De a sisakom átfényeztettem olyan metálzöldre.
És ebben az esetben is magyarázd meg az ostoba autósnak, hogy a kurva kreszben le van írva, hogy ha előznek akkor basszaszájbaazédesanyját még az indexet sem tehetné ki... Én minden nap nem keveset megyek autóval is, a kocsisok szeme, esze, közlekedési morálja egyszerűen borzasztó... mondhatnám ijesztő...
Itep én vagyok csak a technika ördöge hogy valamiért,nem tudtam bejelentkezni ezzel a névvel bármit is próbáltam ezért új névvel vagyok itt!
Az hogy ennyire figyeltek egymásra az bámulatba ejt,azt hiszem nagyon jó emberek közé sodort a sors,komolyan mondom,alig várom a találkozókat!
Ma knapet-tel voltunk győrben,és egy étteremben,és fél füllel hallottam hogy emlegették a balesetet.
mindent amit rendeltem ki kellet fizetni előre (1500Eur)
a kipufogó ára összekötőcsővel + bilincs + tömítőgyűrű 399EUR
szerintem megéri!
Minőségi kipufogó és megbízható partnerek!
Midas Mester, Olyan csuda bukógombát nekem is tudnál csinálni? 2 pár kellene. tennék én is hátra és előre is. lassan úgyis jön a jó idő és nem baj ha a gépen van. Megdumáljuk ,hogyan jutok hozzá. Előre is köszönöm.
aki lemaradt volna róla