Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan annyit megy.
6.-ikban 4000-es fordulaton megy 90 kmh-t a kisZ. Legalább nem húznak le gyorshajtásért...
Remélem is hogy találkozunk ... a múltkor Knapettal hozott össze a szerencsém Esztergomba
és sejtettem hogy még járatja a gépet de én nem birtam ki megakartam lógni de nem jött össze
úgy jött utánam öröm vót nézni .. mig le nem hagyott
HI! Egyébként kilencvennél mennyit pörög 6.-ban? Nekem is 65 kilóméterről kell hazahoznom majd az új gépet egy főuton pff!
Bocsi persze hogy Párkány..
Mentem volna szívesen, de a bejáratós Z-vel nem egy élmény 90-el csorogni ilyen hosszú úton. Majd ha meglesz az első 1000 akkor tolhatjuk. Közel vagyunk egymáshoz. Irigyellek.
Mármint Párkány.
Kár hogy nem jött senki Z fanos de jött 2 haversrác
törökbálint - Bp.- 2/A - Balassagyarmat-SLO - sturovo- esztergom-10 út- Törökbálint
Király vót 13- 16.40 ig de most megyek kiáztatni magam igaza van Csutkának vigyázni kell
az egészségre Széles utat.....
Sziasztok, ma nekem is sikerült egy 50-est gurulnom, bár baromi hűvös volt itt mefelénk, vhol 0 és 5 °C fok között. Robis, megnyugtatlak, én is a bejáratási időszakot élem, az ezres em megy kb. 95-nél többet 4000-es ford.-nál 6.-ban. Így aztán nem is nagyon mentem ki a városból...
Azé mondom, én nem vagyok irigy, nyogudtan költse gyógyszerre...
A bembomotornál láttam markolatfűtést. http://bembomotor.hu/module/li...
Nem is olyan drága.
Gyári markolatfűtés nem létezik, de szerintem én hamarosan beszerzek valamilyet. A Louisban van egy pár darab még akciós. Bár egy muff is biztos jó, max furcsán néznek az emberre, de az meg kit zavar...
Na ez jó vicc. Tök szemétség, mert ha feljelent, akkor hiába van igazad, akkor is rámegy ugyanennyi az ügyintézésre, mászkálásra. Biztos csak irigy volt...
Szia!

Pont egyik nap gondolkoztam, hogy jó lenne. "Z" ügynökkel mentünk le motorral Pásztóra, egy kicsi híjján 100 km. Semmim nem fázott csak a kezem. Nem tudom, hogy Z-hez van-e markolatfűtés, de ha igen, és addig nem cserélem a kicsit, akkor jövő őszre beszerzem az tuti.

üdv
knapet
Meg is gyüttem. Pöpec az idő, minimális a forgalom. Rengeteg motorossal találkoztam. A Hősökön összefutottam egy Honda-s társasággal. Dumáltunk aztán ők kifelé az M3 felé én meg haza indultam. Volt viszont egy afférom, a rend kegyetlen pénzéhes őrei megvágtak 5000 Ft-ra. Szerintük a LeoVince kipuff túl hangos. Mondom neki itt az "E" papír, ráadásul Z750 típusjelzés van reája vésve. Mondja nem érdekli, feljelent, azt mehetek Mozaikba... Mondom neked elment az eszed barátom... itt egy ötös és léptem. Aszongya ok és jóutat. Remélem minden forintot gyógyszerre költ az ilyen patkány...

Üdv
knapet
Én most értem haza egy kis gurulásból. Azért csak kicsi, mert még nincs meg a meleg kabátom és így úgy fel voltam öltözve mint egy Michelin baba. De az élmény kárpótolt. Igaz, hogy olyan most lovagolni a Z-t mintha egy versenylovon ülnél, amit szöges zablával tartassz vissza. Ez a max 4000-es fordulat borzasztó. Így a végsebesség pont 90 hatodikban. De betartom az előírást és kibírom. Fantasztikusan jó idő van. Amikor a visszafordulásnál megálltam, szinte égette a hátam a nap. De sajnos még dolgoznom is kell. Állítólag a jövő héten is jó idő lesz. Remélem. Imádom ezt a motort. Végig vigyorogtam az egy órás utat. Az biztos, hogy ilyen hosszú kihagyás után kell idő amíg össeszokunk. Mindenesetre az egyik majrécsík a gumikon már kezd elkopni. . De most már ha tehetem délutánonként is ráülök és megyek. Vigyázzatok magatokra.

Ui.: Ja és baromi sokan motoroztak ma.
Van valakinek markolatfűtés a járgányán?
Jó gurulást mindenkinek! Öltözzetek fel rendesen, és ne fázzatok meg folyton, mint én... C-vitamin, stb...
Jól teszed és mennék veled nagyon, mert nemmessze lakom a Hősöktől, csak az a baj, hogy projekt zaras 2 het mulva nálunk és ma is dolgozom és a jövőhéten is fogok mind2 nap hétvégézni

Jó gurulást és VIGYÁZZ magadra!

.coR
Nem tudom ki, hogy van vele... én most felülök a pacira. Vecsés-Budaörs-Érd-XII-Hősöktere-Vecsés viszonylatban gurulok egy kicsit! Übher jó idő van! Guruljon aki tud!

üdv
knapet
Srácok, most nézgetem itt a hasidomokat szabad időmbe és egy olyan kérdés merült fel bennem, hogy a z1000 és z750 ugyan olyan motor kaakterisztikával bír agy tök mások a felfogatási pontok?
Baszott drágák amúgy... Sehol nincs emberi áron.

.coR
Szeva kőrnyékbeliek ha gurul valaki írjatok mennék
És az egészben a legnagyobb poén, hogy többért számította be a járgányt, mint amennyiért most hirdeti... És jóval többért, mint amennyit otthon adtak volna érte.
Egy nedves szivaccsal általában jól le lehet pucolni a bogarakat!
Aztakurva! ha bele gondolok, hogy rajtam húztak is (mondjuk hagytam mert már akkor már 2 hónapja nem volt alattam semmi és már nagyon akartam a kis hülyét ), meg az ügyintézés, kb 1,5 hónapig tartott és egy valag pénbe került az is akkor . De megérte Z-ért ennyi volt hajlandó vagyok elviselni, mert olyan élmény ez a motor, amit semmilyen més nem tudott és nemis fog tudni nyújtani jó hosszú ideig még.

.coR