Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sovjet
sztem kérdezd meg balage-t h neki van e könyve ő közelebb lakik hozzád és tőle lemásolod
baszki egy napja nem voltam fenn, és három oldalnyi a termés...szép
asszem jön a tavasz...a Z találkozóra én is neveznék
E-ring még odébb van
én 253at mentem vele, de még ment volna
Ki jön motorozni 7végén(vasárnap) amennyiben 7-8fok fölött lesz az időjárás?!
nekem 250 volt a legtöbb amit kiírt mikor mentem vele
amúgy 279nél szabályoz
Lehet gurulok
nagyon mehetnékem van mikor lesz ring?
úgy tudom h lemásolom és azt eltudom küldeni, vagy esteleg beszkennelem és ugy küldöm el mailben, vagy elgurulsz erre és személyesen átadom
vagy majd E-ringen találkozunk
Hy!

Érdekelne a Z tali és akár a kartel is!
Ha megoldható a magyar nyel a 2006oshoz akkor egyeztessünk mert postai utánvét és akár személyes átvétel is érdekel.(legalább gurulok egyet)

Ajánlanék két nagyon király internetes oldalt:
alkatrész:
www.ambi-bike.de (innen rendeltem cuccaim)
ruha és ami kell:
www.fc-moto.de

Nézzétek meg nekem be jött!
nincs kéz alól vettem pár ezer kilométerrel és nem adta az előző tulaj!
meg tudnánk oldani a másolást?
Parkolóházas szar felvételek, agyon kontrasztolva, de ok, este teszk fel :DD ha megtalálom őket :P

.coR
Helló Nagyok

Helló Kingmidas látom a tel. számod nem változott, csapágyügyben valszeg keresni foglak, szerintem személyessen elviszem,tavaly is Te kerítettél
tegyél már fel nem sikerülthettek azok annyira szarul
Tudom, de nincs pofám fel tenni szarul sikerült képeket :DD
És a motor most lent van vidéken bátyám garázsában, de sztem élőbe az igazi, ott látni a finomságot

.coR
még mindig várjuk a képeket a lambó narancsról
Tökéletes! Köszönöm!

.coR
112-csapos kell
Amit írtam neked két lehetőséget az mind2 X gyűrűs,csak a második extra erős!

Az O-gyűrűs mindig gyengébb,alacsonyabb kategóriába tartozik és a fő külömbség az az,hogy míg szemek közti tömítőgyűrű kerek keresztmetszetű(O-gyűrűí9,a másik pedig X-betűhöz hasonlít(X-gyűrű),szal a külömbség az,h az X-gyűrű két vékony felületen fekszik fel a közrezárt láncszemek között,míg az O-gyűrű 1 nagy felületen.Ezáltal nehezebben mozog az O-gyűrűs! Nagy sebességnél igen jelentős a külömség,több a veszteség! ha kezedbe veszed és mozgatod,mír akkor érezhetően nehezebben mozog az O-gyűrűs!

Ezért használnak versenysportban gyűrű nélküli láncokat,ott úgysem a hosszú élettartam a fontos!

Kielégítő a válasz?
Ui: És hány csapos kell?

.coR
Mi a külmbség az X és az O gyűrűs láncok között? Az O gyűrűs miért olcsóbb?

.coR
Hja,igen!

Megváltozott a mail címem: gemes.aron@chello.hu Ezen bárki elérhet,minden nap nézem.
Szasztok!

A Z-találkozó engem is érdekel bármikor-bárhova!
Csak nem a fürdőben laksz ?
Na mivan, helybejöttök?
Szia Kingmidas!

Ha már szóbajött a téma elővenném én is a már korábban egyeztetett láncszett cserét. Próbáltam az eddigi privát mail-edre írni, de visszapattant. Milyen címen tudlak elérni?
Én tudok DiD láncot ócsóbban

Az 1000-esre 525VM(100LE-ig) vagy 525ZVM(100LE felett)-ez az ajánlott!

Az előzőt 23000ért,utobbit 29-ért tudnám!