Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Z-sek

Remélem beléphetek jó kedélyű társaságotokba egy ezüst kicsi Z tulajdonosaként
Még nincs fent a mocimról kép mert most ép darabokban van, pedig kemény 3 azaz három kilómétert van benne.
Ma tettem fel rá drbig-től vett hátsó sárvédőt "pöpecül áll rajta"
Jelenleg még rendszámtartó gyártási project van ........
Már nagyon várom a jóidőt!
Hi Balinko!

Ha érdekel még sárvédő!
De megjegyzem ,h a villa nem pontosan ugyanolyan,mint a sima Z-jé,jobb oldalról hiányzik 1 tartó fül,ami a sima Z-n megvan a sárvédő rögzítéséhez!

http://www.kepesmotor.hu/futom...
Szevasztok!
Valaki nem tudja megmondani egész véletlenül,hogy milyen típusú foglalata van a 2007-es z750 első fényszórójának?Ha ne szedjem már szét ha nem muszáj...
Pontosan ebben a cipőben járok. Zöld kicsiZ és Piros Kiwi bukó . Nagyon gáz.

Még látszik a piros csavar. Az fekete lesz. És kap a sisak egy tetkót, valami kígyós vagy sárkányos motívumot. Ez a sisak nem mai darab, de 1989 óta kíséri a motoros utamat. Ő már csak tartalék lesz, mert egy másik sisak néz be hamarosan. De ettől sose válnék meg.
Lehet, hogy nekem is azt kene, mert az enyem piros, es amikor elhoztam a kereskedotol a jarganyt, a boltos total kiakadva kerdezte, hogy most komolyan piros bukoban akarok jarni a zold motoron? A lelkembe taposott...
Jol sikerult az atfenyezes? Felrakhatnal kepet!
Ez komoly? :) Nekem sem ártana valami fényezés a sisakomra, mert az esés óta minden rajta figyel a füvet kivéve

.coR
Ez gyárilag színezett változat...közösítő csőtől a dob végén lévő csőig kékes már gyárilag.
oks kössz
ha drága ha nem, utálom hogy a moci csupa retek lesz egy kis tócsától is. tegnap is mentem egy kicsit és a varacskos disznó egy operabáli misz picsa kiöltözve hozzánk képest...
Ez a Bódis dob így elszineződött vagy gyári?
Hali,
nem árulom csak láttam akik keresnek ilyet! Megosztottam mi a kínálat!
ezekkel általában egy nagy gond van!
Aránytalanul drágák!
voltam is gurulni
Zrider Jáááá de gyári még a gép, de nagyon szép beszereltem a lápát fasza lett
Szasztok!

Ma megint gurulni való idő van!
Egy kicsiZ black jelentkezik.
Hali!
Nem gondoltam, hogy te verted oda magad , tudom beszámították a Z-t.
Egyszerüen csak eltüntél, mint majom seggéről a bolha , de tudom, tudom csalánba nem üt ..........
Aranyos az új fenevad , gratula . De még is csak talján !
Örülök, h a ház projekt alakul gondolom nincs sok időd írkáni .
A forumon 1-2 napot kihagysz , utána olvashatsz annyit mintha Tolsztojhoz kezdenél .
Lényeg, h minden OK, és persze ahogy nagyapám mondaná "fiam, ilyenkor má a füvet kelapáccsal se lehet visszaverni" ez a biztos jele a tavasznak .
Csá FIGU
Eccer rakerdeztem egy Leovince arara egy olasz boltocskaban, es a tulaj kapasbol fele arat mondott, mint otthon lett volna. Szamlaval, felszerelve. Ugyanitt vettem egy bukot is. Igazabol olyan nagyon nem akartam megvenni, mert marha draga volt, de azert megkerdeztem az arat. Erre mondja a boltos, hogy itt a katalogus, nezzuk meg, az ara ennyi meg ennyi (amit amugy is tudtam), de esetleg ad egy kis kedvezmenyt, mennyit gondoltam raszanni? Erre mondom neki, hogy adjon 40% kedvezmenyt. Mire azt valaszolta, hogy jo, en meg bosszankodtam, hogy miert nem mondtam tobbet... Masnapra ott volt a megrendelt buko.
Háj Figu! Köszi h igy aggódsz értem, nem én vertem oda magam, bár teljes szivből sajnálom néhai testvérünket RIP! Legyen könnyü neki a föld! Én kevesebbet vesztettem csak piszkos materiális javak, majd megcsinálom ujból, ha már 1x megcsináltam. A kégli alakulóban van ,bár pénz-idő hijján lassan jön össze az öthetes terv! Meg aztán rátesz az is, lévén hogy szép időnk van, mindenféle mondvacsinált indokkal Zozibácsi szépen lelép a melóból és gurul 1-2 kört a az uj kis kedvencével!
Gyárilag színezett összekötőcsővel.....Ja és van hozzá dBkiller amivel elvileg E normás
Ha igazán durva dübörgős ordítva visszagyujtós állat dobot akarsz akkor csakis BÓDIS Tegnap felkerült az új kis Z-re ...... áááááá....majd teszek fel róla vidit!
Uf!
Milyen kicsi a világ a Bádernak ismerem a feleségét ,
kaptam tőle jegyet a luxus autó kiállításra , de ott is csak az a pár motor érdekelt igazán .
A gépek krémje nem volt ott /Zonda, Bugatti, stb/ .
Nem kell roszra gondolni különben, 1 suliba és 1 osztályba járunk .
Valami jó csövet én is beszerzek majd, a digóknál bekeményítettek /elkobozhatják a motort, ha túl hangos illetve nem EU normás a dob/ .
Na tőlükm szerzek majd 1 használt MIVV-et, esetleg Laser-t vagy valami tutit .
FIGU
Midas Király,

köszönöm, remélem melőbb megejtjük.
FIGU koma

Ne is ragozzuk ezt a tükörleválasztós dolgot,mert azonnal levegős lesz a fékem és még a végén kimegyek a Báderhez ( biztos hallottatok róla,szinte az összes ritka és drága sportautója megvan, általában az ő autói vannak a sport és luxusautó kiállításon, egy nigró faszinger,de jó arc amúgy,kicsit töri a mágyárt )
Szal kimegyek a garázsaihoz és lerugom a narancs Lambójáról a tükröt,az elég értékes,nemde?
Oszt elviszem a Z-talira,h no akkor tesókáim,ehhez kell színt kevertetni

A mocin is minnyá megfordítom a szirénát,h ne balra,hanem jobbra szórja az "átkokat", h mikor a csíra mellé érek szakadjon rendesen a dobhártyája a lehúzott ablaknál

Cső
Hali!
Szerintem se stimmel, azon még gyári gumi volt /úgy emlékszem/.
Midas komám, nekünk már biztosan hasonló az izlésünk , mivel főleg enduró, és szupermotyós gépeimen ülve kedvenc időtöltésem volt, a kocsogok tükrét leválasztani az autóról ,
/ha megérdemelték/ tapasztalatom hogy a croscsizma a legjobb .
Még mindíg ebbe nyomom mert nem tudom megszokni a "köröm cipőt" .
Csak a kis Z-n ehhez a mutatványhoz nem olyan kényelmes az üléspozició .
Csá FIGU
Valóban!
Hálisten, bár ettől még sajna nem változik semmi
Nem ez az, sem a gumi ,sem a hűtő oldalán lévő műanyag borítás nem stimmel