érdekes...én a 3800 km-es túrámat 8.1-el teljesítettem...
Amikor -1+3-as áttétellel mentem,akkor pedig 11 litert fogyasztott,a 6. pedig 180-nál tiltott le
túra tempoban az FZS1000 fazer(karbis) is ezt produkálta utassal!ugyanazon a túrán kevesebbet evett mint a 600 as motorok..Szlovén túra volt,így nem lehetett okoskodni a tankolásoknál csakis tele így a mendemondák kizárva ...fazerek takarékos motorok
az Xx szomjasabb
Nekem volt Thundercatom és annak a blokkját kapta meg az első Fazer 600. Simán le lehetett vinni 5l alá a fogyasztását. Az injektoros K4 750-em 2l többet evett. Fel voltam háborodva.
Értem, köszi.
Kezd gyanús lenni kollégám fogyasztásmérése, Yamaha FZS 600 1998 körüli, állítása szerint 4-4.5 liter körül eszik neki. Ez még nem injektoros.
Nekem egyszer volt 4,7liter. 48motor volt egy túrán így nem voltunk valami dinamikusak. utána a végére áltunk. ekkor 5,7 körül lett. aztán mikor ketten lettünk haverral 6valamennyi. utolsó etapot nem néztem de az 7 felett volt.
Vegyesben 6körül eljár velem. 7fölé nem nagyon megy de már én sem nézem. annyit vettem észre, hogy shell-es cuccal többet megy el mint a molossal. szutyok kutakkal meg rémes. ott nem éri meg tankolni
fogyasztások amíg írtam: 6,1 5,7 5,6 6,1 5,5 6,5 5,5 4,9 az utolsó egy kényelmes nyugis 300 km-es út a Balaton körül egyben. A többi teljesen vegyes, 100, 20 50 km váltakozva, feljebb bőven mehetne még, nem szoktam feleslegesen pörgetni annyira, de aki sokkal kevesebbet mond a 4,9nél az már nekem gyanús lenne :D
sziasztok!
úgy néz ki hogy hozzájutok egy 2008-as kawasaki z750-hez...mit kell tudni a motorról? jellegzetes betegségei esetleg? A másik hogy ilyen üléspúpot és hasidomot honnan tudnék beszerezni ?
előre is köszi
Amikor -1+3-as áttétellel mentem,akkor pedig 11 litert fogyasztott,a 6. pedig 180-nál tiltott le
Tegnap nem jártál Szentendrén?
Mintha Téged láttalak volna...,de már nem volt időm villantani sem.
Persze én autóval voltam.
Z.
de baszki aki spórolni akar vegyen babettát
az Xx szomjasabb
Kezd gyanús lenni kollégám fogyasztásmérése, Yamaha FZS 600 1998 körüli, állítása szerint 4-4.5 liter körül eszik neki. Ez még nem injektoros.
ha nem akkor kapd le azt a kis takaroelemet es alatta van a tartaly
04-es z750-nel szetbontas nelkul,meglehet nezni a hutofolyadekot?
Vegyesben 6körül eljár velem. 7fölé nem nagyon megy de már én sem nézem. annyit vettem észre, hogy shell-es cuccal többet megy el mint a molossal. szutyok kutakkal meg rémes. ott nem éri meg tankolni
ök képet is.
Ha minden jól megy már nem sokáig leszek itthon.;-)
Azt tudja valaki az S verziót miért szüntették meg?
Hasidom és hátsósárvédőm van hozzá!
úgy néz ki hogy hozzájutok egy 2008-as kawasaki z750-hez...mit kell tudni a motorról? jellegzetes betegségei esetleg? A másik hogy ilyen üléspúpot és hasidomot honnan tudnék beszerezni ?
előre is köszi
Sajna eltört az enyém. Helyén van de nem akarom megvárni, hogy mikor esik le.