hol máshol spammeljek? :) A pénz már egyben van, a ruha is megvan, jogsi is rendeződött, szóval most jön egy nem elkapkodott motorvétel :p Igen, arról hallottam én is, de azt garanciában javították tudtommal. Talán visszahívás is volt, de ezt passz. Te milyen magas vagy? Hosszabb túrán voltak komolyabb gondok?
A ketto kozul en a Z-t valasztanam inkabb a helyedben. Talan az elso ER6 szeriaval nehany embernek olyan problemaja is volt, hogy a vazon repedt el egy heggesztes?
sziasztok! következő szezonra vennék motort, úgyhogy elkezdtem komolyabban nézelődni. Sajnos állambácsinak köszönhetően megrekedtem a 25kW-os kategóriban, de nem ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Ezt már jól körüljártam, és van megoldá, hogy bármilyen motort visszafolytassak, csak elég borsos ára van. Kawasaki márkakereskedésben aztmondták, hogy az ER-6 és Z750 típusokat vissza tudják folytani, lényegesen kedvezőbb áron. Nekem nagy szerelmem a "kissebbik" Z, ezért elég valószínű, hogy ő lesz a kiválasztott. Azonban a kérdés még fennt áll, és a két típus között vacillálok még. Rövid távon próbáltam már mindkettőt. Karakterisztikára tudom mi köztük a különbség, csak az érdekelne, hogy hosszabb távon milyenek lehetnek? Elég magas vagyok(198cm), de a felhúzott láb, és hasonlók sosem okoztak kényelmi problémát. Az ER-6-os összeszerelési és anyagminőségét gyengébbnek találtam valamivel, jónéhány használt darab átnézése után. Itt gondolok arra, hogy csavarok rozsdásonak, és a fényezés is elég sérülékeny. Valami tanácsotok lenne esetleg?
má a szemed sem a régi
bár én is benéztem illetve bizonytalan voltam
Áronnál sosem lehet tudni, ha van egy kis szabadideje egy hip-hopra átalakítja a gépet, én meg a rohadt hűtő takarót nem rakom fel 2 éve
szerintem ez egy sima Z1000. 2007 utáni. Neki más a hasidom is.
Az Ároné régi Z, más a fejidom és egy csomó apróság is már.
A cikk író meg egy hülye. A képen látható motor max. 5 éves lehet, mert 2007-óta van. Mint az enyém. Ennyit a motoros újságírókról.
szervizkönyv azt írja, hogy amikor tesszük vissza akkor nézzük meg a felni forgásirányát. Ennek helyesen rakjuk vissza. Majd a távtartók amik egyformák.
Megnéztem egy katalógust, hogy ha rendelni kéne akkor egyforma-e és ott is egy cikkszám alatt fut.
Mivel nem érkezett válasz a kérdésre, ismétlek hátha tud valaki válaszolni rá:
Ha fordítva rakják be az első kereket normális, hogy nem középen van a kerék a két villa között?
háát lehet is meg nem is,
nagyon hasonlít, viszont amikor utoljára láttam ezres blokk volt benne,
és a hétsó ülésnél bukógombesz mint nekem /tőle van nekem is/
Sajna már nem foglalkozik vele, de elküldi a formát. Itt Miskolcon beszéltem egy sráccal aki ilyennel foglalkozik, így remélem lesz továbbra is gyártó.
A ketto kozul en a Z-t valasztanam inkabb a helyedben. Talan az elso ER6 szeriaval nehany embernek olyan problemaja is volt, hogy a vazon repedt el egy heggesztes?
bár én is benéztem illetve bizonytalan voltam
Áronnál sosem lehet tudni, ha van egy kis szabadideje egy hip-hopra átalakítja a gépet, én meg a rohadt hűtő takarót nem rakom fel 2 éve
Az Ároné régi Z, más a fejidom és egy csomó apróság is már.
A cikk író meg egy hülye. A képen látható motor max. 5 éves lehet, mert 2007-óta van. Mint az enyém. Ennyit a motoros újságírókról.
A szerelőt az tévesztette meg, hogy még filccel a féktárcsára ellentétes irányban rá lett rajzolva egy nyíl...
ha úgyse jó akkor valami el lett rontva.
hát igen. neki ez a munkája és mégis.
Megnéztem egy katalógust, hogy ha rendelni kéne akkor egyforma-e és ott is egy cikkszám alatt fut.
Ha fordítva rakják be az első kereket normális, hogy nem középen van a kerék a két villa között?
nagyon hasonlít, viszont amikor utoljára láttam ezres blokk volt benne,
és a hétsó ülésnél bukógombesz mint nekem /tőle van nekem is/
Hat, nem! semmikepp sem atlagos :D
És szerintem Dunaföldváron. a fagyizó parkolóban
link
szervizelni még nem kellett. csak azt cseréltem amit másnál is kéne.
fékolajok, gyertyák, fékbetétek, lánc
Z750 vásárlás előtt állok. Írnátok pár szót légyszi a fenntartási költségekről. Adó, biztosítás, szervízköltség, fogyasztás, stb.
köszi szépen!