Motor eladása miatt megmaradt egy első szett Brembo sinter fékbetétem kb 90%-os, 8ezr ft a 2pár. Van egy leovince rövid sportdobom is összekötő csővel együtt sérült 20000ft . (mind a 2 ő 2005-ös z 750en volt)
Nőiből van XL-es is. :-) Az nem kicsi! Vettem én is egy Icon dzsekit, de nagy lett. Nincs időm boltba járkálni, de sose passzol, amit a neten veszek...
Én megtaláltam ezt a cuccot, és 300 USD környékén volt ára... De már egy több éves darab és használt is, úgyhogy szerintem egy tízest ér meg így. Ha jó rád a mérete, és a gumírozások még tartják magukat! A képeken Te vagy? Mintha kicsit nagy lenne rád. A könyökproti ne tudjon elfordulni.
Köszi! Egyébként én se szeretnék 10-nél többet adni érte (hiszen csak dögmelegben használnám rövid távon). Egyedül a "márka" miatt gondolkodtam el rajta...
Akkor nemtom
Lehet az őjemvénél is fost volt éppen a benya
Most nyílt zuglóban egy kawaszervíz, ők nézték át az enyémet a Lájm partin, eléggé rendben vannak tudásilag. Nemtom mi a nevük és a honlapon se találtam meg őket...
képed dobj fel légyszi
Motor eladása miatt megmaradt egy első szett Brembo sinter fékbetétem kb 90%-os, 8ezr ft a 2pár. Van egy leovince rövid sportdobom is összekötő csővel együtt sérült 20000ft . (mind a 2 ő 2005-ös z 750en volt)
Ha valakit érdekel 06306515632
nekem gyári van és Gyapi "tuningolta" fel
pedig a múltkor majdnem vettem 1 ICON farmer jakót,
a srác 25-ért árulta nem engedett semmit, pedig irány árat írt
Olcsóbb mint a felszerelés.
Majd kell vennem egyszer a barátnőmnek.
Gyapi szépeket csinált az biztos. 10körül tippelem az árát.
De annyiért most xenont veszek.
Valakivel beszéltünk, hogy a használtat elbizniszelünk.
ha 55w-ot akkor érdekel a dolog. kiszerelem ha kell.
régebben csinált a 07 utáni Z hez többféle ülés púpot,
hátha maradt neki, vagy tud csinálni megint
Nálam meg motul olaj, ezen a héten nagyon akciós
link
és nem most töltötted fel tökéletes a mérés,
Lehet az őjemvénél is fost volt éppen a benya
Most nyílt zuglóban egy kawaszervíz, ők nézték át az enyémet a Lájm partin, eléggé rendben vannak tudásilag. Nemtom mi a nevük és a honlapon se találtam meg őket...