Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a legszemetebb. 1x én is lezúztam majdnem a gépemet meg magamat.

Azóta figyelek az ilyenre.

városon belül történt.

ember lehúzódik az út jobb széle felé és lassít ( fagyizó van )

1esben 4-5ezres fordulaton ezt látva húztam egy teligázt had menjen. Aztán az ember nem a fagyizóba ment hanem a szemben lévő házhoz így szépen kitette az indexet és elkezdett kanyarodni.

gáz vissza, vészfék, pattog a gép mint az állat. és szerintem ezt hallhatta meg és mikor a felezőt is átlépte akkor összetalálkozott a tekintetünk a visszapillantóban és láttam, hogy lát engem.

ez volt az első szerencse így csak megállt előttem nem zárta el teljesen az utat.

második szerencse, hogy volt lélekjelenlét elengedni a fékeket és éppen kikerülni.

Volt bennem, hogy a kurva anyád. most majdnem lezúztam a gépet, de nem vagyok álszent és is hibás vagyok.

tanulságot levontam. Szerencsére olcsón megúsztam.
Majd megtanulok rendesen írni...
Nekem volt ehhez hasonló helyzeten, ott egy ház teremgarázsához fordult be balra a kisasszony index nélkül...
Amiért elkerültem az a féklámpája volt ami egyet villant és már fordult is. Kis drifttel jobbról sikerült előznöm, de nem kívánom senkinek.
Azért kereszteződésben balról előzni akkor sem túl józan dolog, akkor sem ha nem indexelt a melós...
Sajnálatos eset. Remélem nem a fórumról van szegény. De ez legyen tanulság mindenkinek. Nekünk kell vigyáznunk, mert sok a hülye.
Isten nyugosztalja.
sajnos valamiből a bontós is megél...
Ment a mail!
Szia.Nekem volna egy jelenleg felesleges üléspúpom, ami pont fekete!Ha érdekel írj, emailem megtalálod az adatlapomon.
OK, köszi szépen a segítséget!
http://www.riderforums.com/

Ezen a forumon van kifejezetten Z-s szekcio, ahol van adok-veszek resz is. Neha erdemes nezegetni, mert ott is lehet ilyesmit talalni.

Termeszetesen kitartonak kell lenni, mert nincsen minden bokorban ilyesmi.
Köszi a tippet! Egyáltalán nem sürgős, csak már előre gondolkodom, hogy télen ami pénz ugye nem megy el motorozásra, azt mire költsem
eBay-en es kulfoldi forumokon kell figyelni, neha szokott lenni 1-1 jo vetel. Igy olcsobban be lehet ezeket szerezni, felteve, hogy nem holnapra kell.
Köszi! Gondolom ez újonnan ennyi?
35000ft körül
Az kemény! Akkor erre még gyűjtök egy picit

Hátsó üléspúpot milyen áron tudsz? (fekete a mocim)
Köszi az infót! Tényleg jól is néz ki a motorod! Főleg azt az első futóművet irigylem
csak fejidom
Szia!

Köszi az infót! Egyelőre az árak érdekeltek, de ahogy elnézem ezt még emésztenem kell A fejidom egyébként kompletten kerül ennyibe (lámpával, konzollal)?
Sziasztok! A véleményetekre vagyok kíváncsi. Mennyivel jobb a z1000 a 750-nél?Akinek volt mindkettő vagy próbált mindkettőt az írjon.Nekem az utóbbi van jelenleg de gondolkodom esetleg a cserén.
Új 49600ft bontott 35000ft fejidom bontott 55000ft
azt en is lecsereltem

lampa ugyanaz
konzol mas, meg ugye a plexi is maskepp van felfogatva.
villahidon a felfogatasi pontok ugyanazok

sztem is vaganyabb :)
Gumi valakinek?

ilyenek vannak