Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi típusjel nincs rajta... csak annyi H-P-C (high protection concept)
ergonomic protection. Képet estére elvileg tudok felrakni...
Panyo utólagos engedélyével, itt a száma:
hetven/946kilencvennyolc39
Mond, hogy Agipnál tankoltál
Szia Sanyi,
törlődtek a telómból a számok,a tiéd is eltűnt.
Eljuttatnád valamilyen formában?

Kösz,P.
szia,
ha aktuális még van generátor fedelem és fejidomom is elfogadható áron,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
KDS hibakód kiolvasval orvosolni lehet! ha kell segitséhg szólj adatlapomon elérsz!
hali
egy szakszervizben rányomják a kütyöt és megmondják miért csinálja,
szerintem lehet olyat találni ahol segítenek nem 10 ropiért is
Aha, dinamikus. Én ugyanis elég nyugis vagyok. Ami nálam az agresszív húzás, az sokatoknál még csak lazán dinamikus. Hogy konkrét legyek: váltás kb 6e körül. Bármi ötlet erre a nyamvadt villogásra?
"Dinamikus vezetés"
Nem kell valakinek egy légszűrő?

Teljesen új.

HFA2707: 5400Ft
nekem egyfolytában villog ha megcibálom.

meg kéne nézni, hogy milyen hibakódot ír.
Sziasztok!
FI hibakód és piros villogó lámpa ismerős valakinek 2007-es Z750-nél? Először amikor jelentkezett akkor kivételesen pont az Auchan-nál tankoltam, és az első rátankolás után el is tűnt a jelenség. Nem is foglalkoztam vele különösebben. De tegnap megint jelentkezett, lehet hogy aggódnom kéne? Dinamikus vezetés után gyulladt ki, de mindig csak amikor üresbe került váltó. Sem előtte, sem utána semmi. Aztán egyszer csak eltűnt, és nem is jött megint. Jártatok már így? Bármilyen tapasztalat?
Nekem is az van, 200 euróért vettem ha ez segít
Én is max 5ezret írtam volna
hát mindig az eladó mondja az árat,
nekem 1 szer mondták mennyit adok érte 5ft volt a válasz,
vicc nélkül attól függ el akarja e adni vagy árulgatja,
előbbi esetben látatlanban 10, utóbbival meg nem foglalkoznék
Ő egyébként nem motorozik,csak neten nézte meg mennyi kb. és egy tartozás fejében került hozzá pár motoros cucc...Nem mondott árat.

Mindenképpen felírom a típust! Jó állapotú kb 2-3 éves lehet.Gerinc prot. G2 höz hasonló benne
Ő mennyire tartja a dzsekit? Képed van róla? Mikori lehet kb? Kép kéne mindenképp.
Sziasztok! Egyik kollegámnak van egy nyári dianese kabátja.
Könyök,váll és gerinc prot. van benne. Az a hálós nyári kabát tudjátok...

Na a kérdésem,h mennyit adjak max a cuccért? Jó állapotban van és pont a méretem is! Megvenném a dögmeleg időszakokra jövőre...

Köszi a segítséget előre is!
Én is voltam kedden kecsón. most először pályán. fostam, hogy elesem. bár én nem tudtam verseny tempót menni. szar lehet elbukni. sírna a szám
Ez benne van a pályázásban
Ma megint elesett egy Z-s. Voltam kecsóringen, és ott újabb fajta 750es fekete ABS-es Jött a mentő is....
Csáó!

Nem kapod meg a leveleimet vagy haragszol valamiért?
Vagy R2 motorszerviz 30-6596118
Bajner József 30-2312299
Sziasztok, tudnátok ajánlani egy megbízható (bevált) szervizt Budapesten ahová elvihetem a motort?