Egyébként a végsebességhez én csak annyit tudok hozzászólni, hogy én alsóba 73kg vagyok az m3ason 256 km/h volt az, amit ki tudtam préselni. Szerintem ment volna még többet is óra szerint, de már kurvára huzat volt és nemigen volt se stabil se kényelmes :DD
A Z tali nagyon mozgat engem is. Kíváncsi vagyok mi a vélemyénetek a Lambó naranc színről :P
Ui: DiD láncot olcsón, honnan tudnék szerezni így télen? Mert azt vettem észre, hogy ugyanolyan drága ilyenkor is mint nyár közepén!
Srácok, ki szeretném kérni a vélemyényeteket ismét. Szerintetek, ha idén már nem akarok tonnaszám pénzt fizetni azért, hogy kapjak egy nyüves pecsétet a szervízelésért (plajcsere+láncfújás=RÖHEJJ, hogy ez a szervízelés) és elviszem inkább egy olyan valakihez, akinem élete a motorzás és ő végz el nekem a szükséges vizsgálatokat, akkor mennyiben csökken a motor értéke eladásnál?
Igen, sajnos lehet, hogy el fogom adni a gépet a nyár végeztével, mert féleg az anyagiak nem foganak mellém állni.
Az enyém órája már mutatott 252-őt,igaz sportdob+szűrő és 100-as benya!
Hungaroring célegyenesben meg nem mertem 232-nél tovább tekerni,így is ki kellett hajítani az összes vasmacskát! De a célegyenes ráfordítóban nem tudott elmenni a 636
Olvasom visszafelé a fórumot... Z találkozó? Remekbeszabott ötlet! Időpont... hmmm kora nyár? Május vége, június eleje? Helyszín... végcél lehetne Cegléd, júniusban már kinyit a fürdő szabadtéri része és van éjszakai fürdőzés... jó is az egy egész napos gurulás után... Ha mennénk 20-30 motorral, tutira adnának valami űber kedvezményt... De személy szerint minden ötletre nyitott vagyok, hogy minél több Z fannal találkozhassak.
Motort kispaniferezni mindkét oldalra úgy, hogy ne tudjon elmozdulni. Ha a Transit teherautó, akkor minden bizonnyal meg is találjátok a spanifer beaksztására alkalmas kis füleket.
Úgy néz ki tudok szerezni egy Ford transitot a hétvégén. Legvalószínűbb, hogy szombaton délután mennénk, ha neked az jó. De még felhívlak, ha már biztos lesz minden. Még ki kell találnom, hogy rögzítsem a mocit. Te hogy szoktad szállítani? Szerinted el lehet dönteni a gombára? Vagy az első kereket a sarokba szorítani és kétoldalra kikötni? Nem szeretnék egész úton mellette ülni.
Az ülés helyére teszed. Egyébként érdemes bontókban kérdezősködni ezügyben, mert a ZX6-os, 636-osoknak pont ugyanilyen farokidomuk van. És azoknak általában az eleje törik.
A Z tali nagyon mozgat engem is. Kíváncsi vagyok mi a vélemyénetek a Lambó naranc színről :P
Ui: DiD láncot olcsón, honnan tudnék szerezni így télen? Mert azt vettem észre, hogy ugyanolyan drága ilyenkor is mint nyár közepén!
CoR