Jah, és itt úgy zajlott, hogy hétfőn e-mailben megrendeltem (semmi előleg, vagy ilyesmi), csütörtökön itt volt, következő hétfőn vizsga, szerdára megvoltak a papírok, csütörtök reggel elmentem a rendszámért és kötöttem biztosítást, délután elhoztam a járgány. Kicsit gyorsabb az ügyintézés, mint otthon...
Hát én nemigen lehetek mérvadó, mert egy ER-6n-et cseréltem be új Z750-re, azt is Németországban (a magyar motort németre). Az vicces volt, mert bevittem egyik reggel a motorom kötelező szervízre, mire mondta a fazon, hogy OK, jöjjek vissza érte másnap. Na erre én totál kiakadtam, hogy ezt most mondja, hát én meg gyalog menjek vissza a városba, vagy mi (40 km)? Jah, mondja, semmi gond, ad egy motort ingyen, válasszak... Egyből egy ZX6-ot akartam, de azt összetörték, így elkunyiztam egy új Zezrest. Hát aznap nem sokat voltam dolgozni... A km-eket szerencsére nem tette szóvá, csak hümmögött, hogy hol a rákban mászkáltam a szomszéd városig ennyit... Másnap meg mentem vissza, hogy na akkor alkudozzunk... Így lett a kicsiZ.
Nekem azt mondták ha az kell akkor engednek belőle! Bár nem tudom megszabad-e venni az ilyet! Lehet hogy előtte valaki kipróbálta mennyit megy végre bejáratósan pff !De ott a Zöld ami 0 km-es!
Igen, újan vettem. Ha ugyanarra a fekete 750-esre gondolunk, én is nézegettem, bemutatómotor volt, tehát nem 0 km-es, de sok nincs is benne. Egyébként új áron akarták odaadni...
Az Yamaha-Kawa kereskedés + van Aprilia is De a Yamaha az azért egy másik épületben van nem ott ahol a Kawa!
Itt most van nekik 1 db zöldbe 0 km-es meg van egy fekete bemutatómotor, csak azt nem tudom hogy az 0 km-es-e? Na mindegy majd meglátjuk!
Hali TomiZ! Nézegettem Szombathelyen a Magyarnál, de végülis Vácon vettem meg. Ott most zárják be a butikot, nem nagyon ment nekik. Így utolsó példányként utolsó pillanatban egész jó áron sikerült belehuppanni. Mire érte mentem, már üres volt a bemutatóterem, egy motorcsónak és néhány ninja árválkodott... Azt mondják, a nagy értékű használt autó jóval nagyobb üzlet...
Jéé te Szombathelyi vagy? Hol vetted a Z-det a Yamaha Magyarban? Mert én ott néztem ki a kisebbik tesóját! A héten megyek foglalózni mert csak 2 db 2007-es színű van még nekik. Az új színek meg rondák (full fekete blokk/váz fujj) Ja egyébként Szentgotthárdi vagyok!
Én mindig magamra veszem a fél ruhatárat, aztán mégis fázom, de szerintem a hiba az én készülékemben van... Mondjuk motorozni nem télen kell, vagy legalábbis kicsit délebbre kéne.
Szeva Csutka!
Nem tom, h arról az oldalról mire is fáj a fogad , a megfázásból gondolom a mellény?
Ha viszont télies, neagy isten meleg ruhát szeretnél ajállom a Bering-et .
5 éve vettem kabát + nadrág, "aluminium" termo bélés, protektorok, 100% víz és szél álló, azóta is
több mosás után, és tapasztalatból mondom 5 fokig teljesen komfortos /nem fázom/ minimális aláöltözéssel, ami az évszaknak megfelelő. Ja és a lényeg a kettő együtt volt 50 ropi akcóban.
Itt meg a mellény volt 149 euró ?
Hali FIGU
Szeva skacok!
Hát nam akarom a sziveteket fájdítani , de én megzavartam ma a drágám .
Délelőtt itt szuer idő volt 9 fok , hazaértem és 1 óra mulva esett .
Ez az idő egyépként passzol a bejáratáshoz, csak "langsam, aber sicher spazieren" O16].
Hali FIGU
Én meditálok egy ilyenen: http://www.polo-motorrad.de/pr...
Most kicsit sokallom az árát, de talán majd nyáron... Vagy most még egy párszor megfázok, és akkor az ára is jobban fog tetszeni... (a változatosság kedvéért megfáztam, és próbálom ezt nem összefüggésbe hozni a múlt heti gurulással... )
Széles utat.....