Köszi az infókat!
Jelentem, ma beszereztem a gumigilisztát és már benne is figyel...
(Két gumist kérdeztem, azok nem akartak foglalkozni vele, ezért csináld magad lett a vége)
2007/8-es évjáratú Z1000 mocimhoz keresnék gyári rendszámtábla tartót indexel.
A vásárolt Z-men LED-es index van, és volt pár izzasztó helyzetem miatta, mivel nappal egyáltalán nem látszik a jelzés.
Eredendően nem tudom megmondani, gyakorlatilag a vásárlás utáni kb. az 5-10. utamon estem el, és taknyolás után, ahogy megcsinálták az idomokat tuti zizeg. Van az a csillagállas, amikor nem zizegett azóta, de nem tartott sokáig...
Hát a dugó elnevezést én még ne hallottam. 2 féle megoldás van: gomba - ennél belülről megcsiszolják a gumi falát és belülről tömítik a lyukat
gumigili - kívülről betolnak egy gumigilisztát
ha nem pályázik az ember, akkor tök elég a gumigili
Összeszedtem ma egy lassú defektet. A futófelület teljes közepén egy vékony fémdarab (talán tűzőgépkapocs) .
Még nincs 4E km a Supercorsában és jó lenne a jövő évi 2000 km-emet is ezzel lefutni...
Ha valakinek van ötlete, hogy lehet-e vele valamit kezdeni, azt megköszönöm.
Illetve, ha valakinek van tapasztalata defektspray-ről (km, és hogy milyeneket káromkodott a gumis utána...), vagy gilisztáról, azt is szívesen venném...
Jelentem, ma beszereztem a gumigilisztát és már benne is figyel...
(Két gumist kérdeztem, azok nem akartak foglalkozni vele, ezért csináld magad lett a vége)
Z.