A motor elején néhány alkatrészt ki akarok cserélni hosszútávon. Szóval ha valakinek a kezébe kerülnek a következők esetleg dobjon egy levelet róla (2005-os z750s):
első lámpabura (vagy annak felfogatórésze/hátulja)
első telópár (ez azonos a z750-evel)
Idomok (főleg a középső elemek érdekelnének.)
Bp pesti oldalon, vagy a szomszédos településeken nem tud valaki egy műanyagforrasztással foglalkozó szakembert?
A dolog ráérős így ha fél év múlva jut oda valaki akkor ha eszébe jutna kérem írjon egy mailt.
Köszönöm!
Nem tudom. Egy sima, álló helyzetben való eldőlésnél ez lehet segíthet, de így ránézésre egy esetleges zakónál sztem nagyobb kárt okoz ahogy a szárral együtt kiszakad a dekniből, mintha nem is lenne rajta
TomLamb-től vettem én (5000-ért/db)...viszont most voltam egy esztergályosnál, és 4000 Ft-ot mondott rá. Próbálkozok még, hátha sikerül jobb árat találnom. (2800Ft/kg-ja a danamid-nak)
Ha Te esetleg tudsz valakit aki le tudná gyártani olcsóbban,akkor esetleg elküldök neked egyet postán!
Ha olyan fél 2 körül láttad, akkor valószínűleg én voltam. És tényleg Kakucsra mentem. Nem mentem még ezelőtt ezen a pályán, és rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem tudok motorozni.
Z750S
az évjáratot nem tudom, gondolom régebbi típushoz 2000 év első
felére tippelek, vagy max. a második felének elejére
ára 25000Ft