1470 a jegy. ezen nem érdemes spórni ha pályán akarsz menni.
egyszer kamionra nem vettünk. nem csak autópályán kell rà! 3000 valamennyi a jegy. büntetés meg 70valamennyi volt ha 3napon belül fizetjük. ha nem akkor mégtöbb
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy 2007-es z750-m.
Jelenleg van rajta egy Leo Vince GP style slip-on és gondolkodok egy sportlégszűrőn is. Szerintetek ilyenkor hozzá kell igazítani befecskendezést? Ha igen, akkor ez csak Power Commander és társaival lehet megtenni, vagy valahogy a gyári is átírható?
szeva
én úgy jártam pár éve, pihenőbe be, papírokat elkérte de csak átfutotta, előkapott valami antenna félét amit kihúzott, oszt nemes egyszerűséggel betolta a csűbe /nekem a gyári volt, havernak nem/
ha belement págáre , ha nem mehetsz
szóval szerintem is jobb ha feldobod a gyárit, vagy a killert
Kollégám és pár barátja volt 2 hete kint. Martin dobja van a ZR-7-esén. Egy másikon Boss volt.
Kiterelték őket egy szerpentin előtt. Volt egy kis peron, azon már sorban ültek a delikvensek.
A rendőr beindíttatta a gépeket, elővették a decibel mérőt, majd lenyelezte a gépeket. Akik a peronon ültek azok már röhögtek meg ujjongtak, hogy milyen jól szólnak a gépek, tuti befutók egy kis bírságra.
300 juró / koponyára akarta őket büntetni, de sikerült 100/ főre lealkudni.
Ajánlott a dobhoz kapott tanúsítványt magaddal vinni, valamint a dbkiller-t betenni...
sziasztok srácok! Kérdésem lenne! Nem tudjátok véletlenül,hogy ausztriába büntetik a sportdobot avagy sem? Mert a napokban megyünk ki túrázni és mindenki mást mond!
Sajnálnék megszakadni attól a jó kis hangtól! Ja a dob nem házibarkács, teljesen elfogadott dob!
Válaszokat előre is köszi!
Gyári kipufogókon mind rajta van, kötelező feltüntetni, akárcsak a dB értéket.