Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor ez egy igen sikeres túra volt, no de soha rosszabbat. Csak már tavasz lenne, én is gyártanék néhány szép karcot...
hY!

én tudom mennyit kóstál!
400Eur (összekötőcső, bilincs, tartó védőgumival)
Szasz!

Hát pont ezaz,hogy nem mentem gyorsan,hanem egyszerűen csak elbénáztam a kanyart.Nem érzem még ezután sem hogy az őrült száguldásnak lett ez a vége,mert nem ilyen vagyok! !Az út csúszott de közel sem annyira hogy esés legyen a vége,mondtam is knapet-nek hogy akinek egy kicsivel több a rutin a gépen az simán elfordul.De sebaj most is tanultam valamit!
Aztán csak gurulnánk már sokan eggyütt!
Hali!

A vicces pont az volt az egészben, hogy szép lassan mentünk. A fák között olyan csúszós volt az út, hogy mire eszméltem én még éppen le tudtam annyira lassítani, hogy az aszfalt szélső 3 mm-én elment a kerék. "Z" ügynök egy kicsit kevésbbé volt szerencsés. Kb 50-el mentem be a kanyarba, 2. szinte alapjáraton... De mondtam is neki, inkább egy ilyen, minthogy valaki kikanyarodik az ember elé pl...

Üdv
knapet
Jaaa szép sztori volt. A két hikomatos bakker. Jöttünk vissza Pásztóról. Gödöllő után letértünk Mogyoród felé és az erdőben a kanyargós részen én még éppen elfordultam, de szó szerint mm híjja volt, "Z" ügynök meg eltűnt mögüllem. Mire megálltam és próbáltam visszafordulni már lassított is egy kocsi, hogy a barátom leszállt az útról. Visszamentem, közben megállt 3 vagy 4 autó, ott termett 5 ember és kikaptuk az árokból. Aztán autósok el, mi még szöszöltünk kicsit. Na jó mondom túléltük, haladjunk tovább. "Z" ügynök el, de ugye én szemben álltam a másik oldalon. Felpattanok, megvártam egy lukat, erre az út közepén keresztben lefulladtam, ráadásul olyan gödrös volt az út, hogy rögtön el is dőltem... De rendesek voltak az autósok, szépen nyugodtan, türelmesen megvárták amíg felállítom a paripát, beindítom és elhúzok a faszba... Nem tudtam, hogy röhögjek vagy sírjak...

Szóval, összegezve minimális károkkal, csorbult önérzettel de amúgy jó kedvvel abszolváltunk ma egy kicsivel több mint 200 km-t. Remélem nem ez lesz a tendencia... :-))))))))))))))))))))))

üdv
knapet

ui: vigyázzon mindenki nagyon!
A pók már megvan, mert a sporttáskámat azzal rögzítem. Pizza meg jöhet bármikor!
Igen a futárzsebek, kifejezetten jól állnak a motorodnak
Már csak egy pizzásdoboz kellene hátra, el is tudnék képzelni egy oldalára fektetett kék hűtötáskát pókkal lezárva
Itt dolgozom! Ezennel bejelentem, hogy aki narancs 2007-es Z1000-ret szeretne látni futár zsebekkel, az megtekintheti az alább említett helyen
Hello Bivaly!
Bajcsy: ma megint vagy még mindig...
Bakker.. . Azért csak óvatosan. Ha velem motoroztok, akkor biztosan nem lesz ilyen bajotok, mert én óvatos vagyok és szeretek nézelődni. Ráadásul még bejáratós a kicsike, úgyhogy nem is hajthatom.
Jujjujj, tessek jobban vigyazni, nincsen meg nyar! De most legalabb nem kell annyira felteni az uj mocit, es latszik, hogy nem disznek van...
Szasztok!

Ma megvolt a gurulás!Nagyon is!Átléptem az 500-as határt,és sajnos átléptem az út baloldalán lévő záróvonalat,és megsem álltam az árok aljáig .Nem mentem őrült módjára (kb 60-70)hanem egyszerűen csak rosszul döntöttem a szó minden értelmében.A mocinak nem lett szinte semmi baja,a tank egy picit horpadt,és a bal visszapillantóm is elgörbűlt,nekem viszont semmi bajom,csak a lábam horzsoltam le.Szóval ezzel a mocival is átestem a vízkeresztségen!

Remélem az én esésem az első és az utolsó is ebben a szezonban,és akkor nincs nagy baj!
Hali!
Az én álmom inkább a Laser x-treme ami neked van , csak sajna 750-re nem jó , ami van a kicsire ahoz le kell szedni a sárvédőt és nem is annyira frankó mint az 1000-sen /ülés alá megy/
Nem tudom, h az 1000-es rendszere passzolna-e a 750-re .
Volt már Laser dobom XJ-600-on 4 a 2-be bitang jó volt .
FIGU
Ajjaj, eggyel odébb kell klikkelnem...
Szerintem a TBRnek sokkal szebb a hangja, de az igaz, hogy irgalmatan randa ez a teás termosz kinézet. De azért hála Istennek gyártanak még Ők "régimódi" szép csőrös auspuffokat. Nekem ez a kedvencem, csak fekete Carbonnal:
Azokat a végeket szted rá lehet tenni R1-re?
Én próbáltam rendelni az ebajről... Nem olcsóbb nagyon, mert sajna a vámon fizetni kell érte. Próbáltam rendelni Canadából, és amerika különböző államaiból, de mindenhonnan azt írták vissza, hogy nem írhatják rá a dobozra hogy ajándék, mert anemzetközi kereskedelmi szabályok tíltják ezt. És ha nem ajándék, akkor az árát rá kell írni, és a vámon az árát nézik és annak fejében kell tejelni... :(

De próbálkozzatok és ha valakinek sikerül, akkor szóljon, mert lehet cserélem is le a lasert! A carbon dob az gyönyörűen is mutat a narancs Z-én :)

.coR
A régi R1-emmel 3 évig inkább gyári dobbal jártam, amíg nem tudtam megszerezni a TwoBrothers-t - ennyit erről.
És nem azt mondtad, hogy nincs rá pénzed, mert az más... hanem hogy sajnálod rá: ergo nem akarod te annyira ezt a dobot!
SZVSZ Ezen a videon a gyári dob amellett hogy jobban mutat az R1-en, még szebben is szól mint 2brothers...:
Kipufogó-szakértők!

Nem tudjátok véletlenül, hogy az Ixil nevű cuccokért mi pénzt kérnek? Úgy kábé?
Neked könnyű, olcsóbban megkapod... Óóóóó, ha tudnék ebay-en rendelni....
Hát, az a te bajod...
http://www.youtube.com/watch?v...

De jól mutatna az enyémen is.... Csak sajnálok rá 200 pénzt...
Akkor 209.900 Ft lenne...