Hali srácok! Volna nekem 1 pár michelin pilot road 2ct használt gumim.
Első: közép 2-2,5 szélei 3-3,5
Hátsó: közép 4 szélei 4,5
20e a pár postázom is ha kell
Ha valakit érdekel akkor szoljon bátran.
Plussz még egy hasonló méretekkel rendelkező Michelin pilot power 2ct is van de annak a pontos méreteit nem tudom most de lemérem ha kell.
Hali srácok! Volna nekem 1 pár michelin pilot road 2ct használt gumim.
Első: közép 2-2,5 szélei 3-3,5
Hátsó: közép 4 szélei 4,5
20e a pár postázom is ha kell
Ha valakit érdekel akkor szoljon bátran.
Plussz még egy hasonló méretekkel rendelkező Michelin pilot power 2ct is van de annak a pontos méreteit nem tudom most de lemérem ha kell.
Egyelore az a szivfajdalmam, hogy mivel az elso fekcsovek cserelve lettek es a kulso atmerojuk kisebb, mint a gyari, ezert ezek a patentok lotyognek rajtuk. Valami olyat kellene keritenem, aminek kisebb a belso atmeroje.
Ha más sztorizunk...kísértetiesen hasonló szitum volt. Anyáméknál a körforgóba bevezető út egész picit meredek. Előttem a mami egy switf-tel üveghangig húzza, de persze a kupplungot nem engedi mellé. Szépen csorog felém vissza. Na mondom ebből csatt lessz, elfutni nem tudok, kikerülni nincs időm. Jobb hiján kitaláltam, hogy megfogom őt is. Viszont aggódtam hogy mi lesz ha hátralök, aztán borulunk, meg tovább csorog. A köztünk lévő két méter gyorsan elfogyott. Csak arra volt időm, hogy a tükörbe belenézzek, szerencsére nem voltak mögöttem. Elérte az első kerekemet, én meg pont akkor felengedtem a fékeket, hogy nehogy elborítson. Aztán rögtön el is kezdtem visszahúzni. Kb 40 centin belül megálltunk együtt. Aztán a kis mami hirtelen megtalálta a kuplungot, és lelépett, mintha misem történt volna. Utólag csak nevettem, de azért élőben bent volt a zabszem rendesen!
Az alabbi kepen lathato patentot, ami az elso/hatso sarvedohoz tartja a fekcsoveket merre lehet kapni? Termeszetesen olyan erdekelne, ami nincsen eltorve.
Ha meg lehetnek extra kivansagaim is, akkor olyan is erdekelne, aminek a belso atmeroje az kisebb, mint ami gyarilag van a Z-n.
Profi munka!