" Ez nem egészen igy van nem a jogalkotó tiltja hanem a jogszabály nem teszi lehetővé a használatát .A léyneg hogy engedéylnélküli átalakításnak minősül, amiért el lehet venni a forgalmi engedélyt +és beidéznek műszakira ahol csak a gyárilag jóváhagyott világitással lehet felszerelni a gépet, különben nem felel meg.
az új Bmw ken láttam erdetlieg is xenon fényszórót.
Gondolj csak bele az eredeti lámpádat hagyományos izzóra tervezték nem xenonra, nem is projektoros mint általában a xenon lámpatestek tehát azért van benne valami. "
Énis néztem, az extra vékony hogy elférjen a fejidomba az kb 25-30.Ja és ez Bixenon!Azaz tompított és a reflektor is az.Mer refin bután nézne ki, hogy az egyik fehéres a másik sárgás.Amúgy lehet kapni 6000k s vagy erősebb sima H4 es izzót.se trafó se kötözgetés se semmi nem kell.Minél erősebb a k értéke annál fehérebb van kékes is.Z hez van külön szett, 4 fehér hejzetjelző és 2 6000k s izzó olyan 6-8 ezer volt amikor én keresgéltem őket!
nem tudom, hogy működik. Van pár rendőr ismerősöm majd érdeklődök náluk.
csak az árára lettem volna kíváncsi. Lehet olyan sok, hogy egyből levetem :) Nézek majd valami fasza izzót. gondolom úgy sokkal olcsóbb a történet.
szerintem hagyd a xenont a kedves rendőrök most ez EÜ dobozok miatt büntetnek épp, xenon is elő fog még kerülni mert az állam bácsinak nagyon kell a cash...
nálunk mostanában xenon miatt forgalmit elveszik és vizsga... ez kb. 30-50000ft bünti és kb. 2 hónap mire újra ráülhetsz szerintem ezt nem szeretnéd szezon közben
Ha ennyire tema lett mostansag a ZX6 hatso gatlo, akkor valaki tudna esetleg irni arrol par szot, vagy linkelni valami jo leirast/cikket, hogy hogyan is kellene a csere utan beallitani jol?
őszintén kinek van a motorjában?
" Ez nem egészen igy van nem a jogalkotó tiltja hanem a jogszabály nem teszi lehetővé a használatát .A léyneg hogy engedéylnélküli átalakításnak minősül, amiért el lehet venni a forgalmi engedélyt +és beidéznek műszakira ahol csak a gyárilag jóváhagyott világitással lehet felszerelni a gépet, különben nem felel meg.
az új Bmw ken láttam erdetlieg is xenon fényszórót.
Gondolj csak bele az eredeti lámpádat hagyományos izzóra tervezték nem xenonra, nem is projektoros mint általában a xenon lámpatestek tehát azért van benne valami. "
Hanem, hogy van erre valami szabály vagy utasítás stb.
De mind1 is mert nincs 30ezer erre a mutatványra. Akkor inkább veszek egy bukót a barátnőmnek.
Köszi azért
típusod esetleg van, hogy milyet keressek?
A motorod nem 1 hartai gyereké volt?
típusod esetleg van, hogy milyet keressek?
A motorod nem 1 hartai gyereké volt?
csak az árára lettem volna kíváncsi. Lehet olyan sok, hogy egyből levetem :) Nézek majd valami fasza izzót. gondolom úgy sokkal olcsóbb a történet.
nálunk mostanában xenon miatt forgalmit elveszik és vizsga... ez kb. 30-50000ft bünti és kb. 2 hónap mire újra ráülhetsz szerintem ezt nem szeretnéd szezon közben