Sosem ertettem azokat, akik olyan megfontolasbol vasarolnak motort, hogy "ezen jol neznek ki". En pl. minden motoron idiotan nezek, ki es k...ra nem is erdekel. Az egyetlen haverom, akinek Z1000-je van, olyan Te-fele meretu, de lehet hogy 150-et is meguti. Nem erdekli ki, hogy nezi rajta, kerekezik vele, mint a vadbarom...
Hali!
Tudom a valós árát, azért nyilatkoztam olyan bátran .
Pontosabban az amerikai árát ismerem, de van kapcsolatom pont az Érdi Honda kereskedésben.
Csá FIGU
Baszottul elkezdtem csuklani, benézek ide , látom szóbajöttem. A játéktükör hibátlan, a kékvillogó tisztán kivehető benne, ahogy távolodik majd kimegy a képből ,mást meg mit akartok látni benne?
Fejetlen lovag, sor4es csopperes nektek QSS legyen! Igen gazdaságos... a legjobb! Zrider mester ötlete egyébként... azon kívül, hogy jól mutat,csak az ára jobb... 500 Ft./PÁR-ja igaz fésülködésre nem alkalmas... de amire kell, annyira pont elég!
Sziasztok! Még alig ért ide,de máris eladnám ÚJ,használatlan IXS kétrészes bőrrucimat méretprobléma miatt féláron nagyon sürgősen eladó. 56-58-as. Motoron nem volt,HASZNÁLATLAN!
i.ár:79 e Több kép az adás-vétel topicban.
Srácok egyébként, ha az LCD kijelző megreped és a folyadék kristály kifolyik, de láthatóan at óra műjödik, mert mondjuk nem mindenhonnan folyt ki a cucc, azt meg lehet csináltatni?
Ugyanis kicsit tartok ettől a nagy trafipax akciózástól, mer törvénykezéstől ami most január 1-ejétől lesz majd és végre nem ártana tudni mennyivel is megyek :))
A balesetem óta ilyen az órám, de 60-80.000-ret nem adok ki ezért... Ráadásul használtan, vagy lopottan bontóból...
Tudom a valós árát, azért nyilatkoztam olyan bátran .
Pontosabban az amerikai árát ismerem, de van kapcsolatom pont az Érdi Honda kereskedésben.
Csá FIGU
mi a hézag feléd lakás motor
i.ár:79 e Több kép az adás-vétel topicban.
Túramen féle tesco gazdaságos tükör
Nekem van 1 hibátlan órám,50 papírért a tiéd És még fordulatszám is több van rajta
http://www.kepesmotor.hu/futom...
.coR
Ugyanis kicsit tartok ettől a nagy trafipax akciózástól, mer törvénykezéstől ami most január 1-ejétől lesz majd és végre nem ártana tudni mennyivel is megyek :))
A balesetem óta ilyen az órám, de 60-80.000-ret nem adok ki ezért... Ráadásul használtan, vagy lopottan bontóból...
.coR
.cor
CoroZ!
Nem tudom miben, hogyan tudnék neked segíteni, de mondd konkrétan mire gondoltál és kitanáljuk!
Üdv
knapet