Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mid1, már túl vok rajta!
Sosem ertettem azokat, akik olyan megfontolasbol vasarolnak motort, hogy "ezen jol neznek ki". En pl. minden motoron idiotan nezek, ki es k...ra nem is erdekel. Az egyetlen haverom, akinek Z1000-je van, olyan Te-fele meretu, de lehet hogy 150-et is meguti. Nem erdekli ki, hogy nezi rajta, kerekezik vele, mint a vadbarom...
Igaz... Bocsi! Tudod, hogy a két nemnormálisnak szántam
Ne bassz! Tudod hogy a tűztől mostanában fóbiám van! Talán csak ugy nem ,ha a Millén ülve teszem rá a tüzet.
Hali!
Tudom a valós árát, azért nyilatkoztam olyan bátran .
Pontosabban az amerikai árát ismerem, de van kapcsolatom pont az Érdi Honda kereskedésben.
Csá FIGU
Úgybiz.! a két kis jankónak meg...
szeva rider
mi a hézag feléd lakás motor
140kg-os szörny vagyok, hogy néznék ki egy Z-n... egyébként, ha nem lennék ilyen testalkatú, sanszos, hogy egy Z1000 állna a garázsban...
Baszottul elkezdtem csuklani, benézek ide , látom szóbajöttem. A játéktükör hibátlan, a kékvillogó tisztán kivehető benne, ahogy távolodik majd kimegy a képből ,mást meg mit akartok látni benne?
Tanyán? Garázsban! Már amikor előveszi....
de tanyán nincs vele baj Cápa
Ezzel a tukorrel becsokiznek pesten - hogy Zrider szavaival eljek.
Nem, de Te nyugodtan a gyári "IFA" visszapillantódba...
Te szoktál kupakban fésülködni? Taníts mester! Jajjj... Jut eszembe.... Nincs is hajad!
Fejetlen lovag, sor4es csopperes nektek QSS legyen! Igen gazdaságos... a legjobb! Zrider mester ötlete egyébként... azon kívül, hogy jól mutat,csak az ára jobb... 500 Ft./PÁR-ja igaz fésülködésre nem alkalmas... de amire kell, annyira pont elég!
Sziasztok! Még alig ért ide,de máris eladnám ÚJ,használatlan IXS kétrészes bőrrucimat méretprobléma miatt féláron nagyon sürgősen eladó. 56-58-as. Motoron nem volt,HASZNÁLATLAN!
i.ár:79 e Több kép az adás-vétel topicban.
nem jó a fagalmazás Big
Túramen féle tesco gazdaságos tükör
Cső CoRo/ Miki!

Nekem van 1 hibátlan órám,50 papírért a tiéd És még fordulatszám is több van rajta

http://www.kepesmotor.hu/futom...
Pro-puli féle tükör nem jó? Pár száz magyar forint
Áhh mindegy... Isten igazából valami jó tükröt keresek nem 10.000rekért, de nagyon nem tudom hol érdemes nézelődni.

.coR
Srácok egyébként, ha az LCD kijelző megreped és a folyadék kristály kifolyik, de láthatóan at óra műjödik, mert mondjuk nem mindenhonnan folyt ki a cucc, azt meg lehet csináltatni?
Ugyanis kicsit tartok ettől a nagy trafipax akciózástól, mer törvénykezéstől ami most január 1-ejétől lesz majd és végre nem ártana tudni mennyivel is megyek :))
A balesetem óta ilyen az órám, de 60-80.000-ret nem adok ki ezért... Ráadásul használtan, vagy lopottan bontóból...

.coR
Valami hasonlót, de mi a fasz ez szar?!

.cor
Mi azatükör?

CoroZ!
Nem tudom miben, hogyan tudnék neked segíteni, de mondd konkrétan mire gondoltál és kitanáljuk!

Üdv
knapet
aztakurva