Elöl Metzeller van fent, csak sajnos kopott. Amúgy teljesen elégedett vagyok vele. Eddig két gumitípussal szívtam meg úgy (két külön motoron), hogy kb 70%-os guminál le kellett szednem mert beszitált tőle a motor. Mindkettő dunlop volt...
Metzeller Roadtec Interact Z8. Egy teljes szezon után úgy néz ki, mintha most raktam volna fel. Gyorsan melegszik, jól tapad, esőben és hidegben is mindent tud /tapasztalat/. Drága papucs,de szerintem megéri! METZELER
A szövettáskát a Bembomotorsban vettük. ha jól emlékszem 5000 Ft volt. tankra is rakható, de a legjobb helye a hátsó ülésen van. Jár hozzá szíj az ülésre rögzítéshez.
Robis úr!
Már nézegettem a képeid között azt a táskát jól nézki . Kérdésem az lenne, hogy müködik és hol lehetne beszerezni, esetleg dobozt is lehet-e fel tenni vagy csak tatyit? Okos megoldásnak látszik
AKkor ahogy látom jól mukodik a gép. Örülök neki. Megbántam hogy eladtam már.. :S Nem jött össze a munka így nem lesz teherautó sem másik :( Szal most van egy KX-em darabokban... :(
Ebben igazad van!
Sokan izmoskodnak, hogy minek plexi ha mar csupasz.
En osszejartam a horvatokat, meg felvideket, de tartos temponal siras. 700 km utan nem volt erom a fekkar utan nyulni anyit kapaszkodtan a markolatba, hogy le ne vegyen a szel. Az iden cegledrol jottem haza 140, 160as tartos sebeseggel, es biza megviselt az alig 600 km.
Bizony, hogy en is plexit teszek meg ha csak turazasra is.
Mintha erről olvastam volna, hogy keres valaki...
30/5950052
ugyanitt verseny lábtartó szett (RIZOMA) ugyanehhez a típushoz.
Már nézegettem a képeid között azt a táskát jól nézki . Kérdésem az lenne, hogy müködik és hol lehetne beszerezni, esetleg dobozt is lehet-e fel tenni vagy csak tatyit? Okos megoldásnak látszik
Menyiben segit ha megemelem?
Meg is nezem, hogy hogyan lehet megemelni...
Kosz
Sokan izmoskodnak, hogy minek plexi ha mar csupasz.
En osszejartam a horvatokat, meg felvideket, de tartos temponal siras. 700 km utan nem volt erom a fekkar utan nyulni anyit kapaszkodtan a markolatba, hogy le ne vegyen a szel. Az iden cegledrol jottem haza 140, 160as tartos sebeseggel, es biza megviselt az alig 600 km.
Bizony, hogy en is plexit teszek meg ha csak turazasra is.