Sziasztok segitsegeteket szeretnem kerni,LED indeeket szeretnek feltenni a mocimra csak azt nem tom milyen indexrelet kene betegyek a gyari helyett. Valaszotokat elöre is köszi
Nah a megmaradt Tonyó alkatrészekből kijön egy új gumigarnitúra a Ciberre Mindent eladtam HEEEEeeee!
Egyébként ide adtam be a motort, a 80%-os Michelin pilot power 2 vel, elől-hátul. Miután beadtam a motort, a kereskedők kivitték a gépet alázni, mit tud tiltáson, salakon. A gumit a végén ledurrantották. Mindezt, mert az egyik eladónak szülinapja volt. De jól megy a mai világban... istenem
háát sajna csak Dunaújvárosban tudok egy fasza Kawást,
de lehet hogy van ötlete hogyan tudod ellenőrizni a gépet,
Kingmidas:
tel: 20/346 58 97
gemes.aron@chello.hu http://www.pentelemotorbt.szer
Nagyon jól tudom! Nekem még rá is volt adva a kaja a gépre, de 6 literrel eljártam bármerre! :)
A lényeg, hogy tudtok mondani Szeged közelében valakit aki foglalkozik injektor térképpel? Sztem volt ebben a gépben egy Power Commander és rá volt adva a kaja, a nagyobb teljesítmény miatt, mielőtt eladta a motort, akkor kikapta belőle, és úgy hagyták szgépet.
Sztem ez áll a háttérben!
hááát ezt a mondatot nem nagyon lehet máshogy érteni:
,mert 150 km-re átlagba! 7,6 litert kajál, és 120-140es tempó mellett! :S
de hagyjuk is ha már kiderült hogy mit is jelent
de a pontosság kedvéért nekem ÁTLAGBAN 7körül fogyaszt
és ez pontosan azt jelenti hogy + - 0,5 liter a 7 hez képest
és csak a miheztartás miatt írom volt GSXR 1100-em a levegő/olaj hűtéses anno, és az a rohadék 10 alatt sosem fogyasztott,
ja és ez a blokk az alapja az 1200-es banditnak
"mert 150 km-re átlagba! 7,6 litert kajál, és 120-140es tempó mellett! " ÁTLAGBAN! Tehát, 150 km után tankoltam 11, x litert! így jött a 7,6 liter átlag!
hali
5 l /100km teljesen rendben van
a fogyasztás nem csak a köbcenti fügvénye
írhatnám én is hogy a 250es 2T enduróm 15 körül fogyasztott 100on
teljesítményben kb egyforma a Z és a Bandit is
a lényeg szerintem feleslegesen aggódsz
üdv FIGU
könnyen mexokja az ember.
na igen, jó kis dög, egy havernak volt régebbi darab, én vigyorogtam, mikor ő odahuzta. én is néztem v2-őt tavasszal, de nem indult be aztán rögtön mentünk is a Zéhez:)
visszatekintőhöz adapter lesz, igazából megszoktam a könyököm:)
Tudtok valakit (Szeged környékén) aki foglalkozik injektor térkép beállítással? Valami nem klappol a géppel ,mert 150 km-re átlagba! 7,6 litert kajál, és 120-140es tempó mellett! :S
Egyébként ide adtam be a motort, a 80%-os Michelin pilot power 2 vel, elől-hátul. Miután beadtam a motort, a kereskedők kivitték a gépet alázni, mit tud tiltáson, salakon. A gumit a végén ledurrantották. Mindezt, mert az egyik eladónak szülinapja volt. De jól megy a mai világban... istenem
Kawasaki térképet nem tudsz állítani csak PC vel!
Ha kiveszik belőle a PC-t akkor a gyári térképed marad(amit nem tudsz módosítani!)
talán pont most zárta a bótot
de lehet hogy van ötlete hogyan tudod ellenőrizni a gépet,
Kingmidas:
tel: 20/346 58 97
gemes.aron@chello.hu
http://www.pentelemotorbt.szer
A lényeg, hogy tudtok mondani Szeged közelében valakit aki foglalkozik injektor térképpel? Sztem volt ebben a gépben egy Power Commander és rá volt adva a kaja, a nagyobb teljesítmény miatt, mielőtt eladta a motort, akkor kikapta belőle, és úgy hagyták szgépet.
Sztem ez áll a háttérben!
,mert 150 km-re átlagba! 7,6 litert kajál, és 120-140es tempó mellett! :S
de hagyjuk is ha már kiderült hogy mit is jelent
de a pontosság kedvéért nekem ÁTLAGBAN 7körül fogyaszt
és ez pontosan azt jelenti hogy + - 0,5 liter a 7 hez képest
és csak a miheztartás miatt írom volt GSXR 1100-em a levegő/olaj hűtéses anno, és az a rohadék 10 alatt sosem fogyasztott,
ja és ez a blokk az alapja az 1200-es banditnak
5 l /100km teljesen rendben van
a fogyasztás nem csak a köbcenti fügvénye
írhatnám én is hogy a 250es 2T enduróm 15 körül fogyasztott 100on
teljesítményben kb egyforma a Z és a Bandit is
a lényeg szerintem feleslegesen aggódsz
üdv FIGU
na igen, jó kis dög, egy havernak volt régebbi darab, én vigyorogtam, mikor ő odahuzta. én is néztem v2-őt tavasszal, de nem indult be aztán rögtön mentünk is a Zéhez:)
visszatekintőhöz adapter lesz, igazából megszoktam a könyököm:)
Tudtok valakit (Szeged környékén) aki foglalkozik injektor térkép beállítással? Valami nem klappol a géppel ,mert 150 km-re átlagba! 7,6 litert kajál, és 120-140es tempó mellett! :S