Srácok a ringen nézik a gumi kopottságát.A romániai túra elég rendesen megette a közepét igaz van még mélysége de ha nem muszály csak a ring után cserélném.
Rendben!Igaz adódott egy kis probléma(nem kaptam szabadnapot ) de ha minden jól megy 11 legkésőbb 12-kor lépek a melóbol.De ha jól láttam ugyis csak fél öttől kezdődik a program.
A felni az gyári, csak szerintem szintereztetve van bronz színre. A többivel egyet értek. Ha a kipuffban nincs E jel, persze igazi, nem házi és nincs benne hangtompító, akkor külföldön almás vele menni. Ha adja hozzá a gyári cuccokat, akkor nagy baj nem lehet.
A Hring eléggé koptatja a gumit, de azért nem fogsz tudni annyit menni, hogy nullára ledaráld... Mindenképpen jobban kopik, mint utcán! Csak jó gumival menj fel!
Nem sok gyári cucc van a motoron, ezek a képek alapján se.
Azt azért kérdezd meg miért van rajta új lánc, ennyi km-nél.
Felni? nem gyári
Kormányvégsúly? nem gyári
Valamint gyári kipuval muzsikál a legjobban a motor (Akra, Leo Gp kivétel, de azokkal is túl hangos).
Meg a tükör. Külföldön megesznek ha ilyen macifül van fent. Mielőtt menne a hőzöngés, szerintem hacsak nem muszáj ne vállaljunk kockázatot. Nem odaillő, nem eredeti, nem engedélyezett alkatrészekkel. Elég a gyorshajtás miatt parázni.
Üdv.
Mekkora duma már, kényelmes hosszabb távon is. Egyébként miért lett matt fekete? Fontos kérdés, hogy megvannak e a gyári alkatrészek is? kormányvég, tükrök, stb. Ha nincs, akkor csak nem azért cserélte le mert elesett a paripával?
panyó viszek kamerát és fényképezőt. Jó lenne lefotózni a csapatot. 6 körül ott vagyok. 5-ig dolgozom sajnos. Meg fogod ismerni a hangról.
hallottam rajta a Busas videoban h gyorsabban forog.Szerintem gyari fogaskerekekkel nem is nagyon lehetne a z -vel 2.20idot menni.
azert idegesit h 1x sem jutottam el meg a ringre .
Mindegy talan majd 1x
Bocsássátok meg nekem mint tudatlannak de mikor van ez a lime party?
www.mivesmotor.hu
(valamiért nem volt jó a linkbeszúrás)
link
A Hring eléggé koptatja a gumit, de azért nem fogsz tudni annyit menni, hogy nullára ledaráld... Mindenképpen jobban kopik, mint utcán! Csak jó gumival menj fel!
Azt azért kérdezd meg miért van rajta új lánc, ennyi km-nél.
Felni? nem gyári
Kormányvégsúly? nem gyári
Valamint gyári kipuval muzsikál a legjobban a motor (Akra, Leo Gp kivétel, de azokkal is túl hangos).
Meg a tükör. Külföldön megesznek ha ilyen macifül van fent. Mielőtt menne a hőzöngés, szerintem hacsak nem muszáj ne vállaljunk kockázatot. Nem odaillő, nem eredeti, nem engedélyezett alkatrészekkel. Elég a gyorshajtás miatt parázni.
Üdv.
Meg én általában állok a gázon kanyarban. Nem húzogatom.
Joli?
panyó viszek kamerát és fényképezőt. Jó lenne lefotózni a csapatot. 6 körül ott vagyok. 5-ig dolgozom sajnos. Meg fogod ismerni a hangról.
azert idegesit h 1x sem jutottam el meg a ringre .
Mindegy talan majd 1x
Nincs kedvem és nem is reggeltem,a múltkori bolyáknak nem örültem valószímű most is lesznek