Imadom.15eve megyek itt .125 rs el kezdtem.nosztalgia.
megyek ma du is egyet.jo az uj aszfalt,de miskolbol felfele utepites van 30-al lehet menni.atmegyek ma Egerbe,aztan megnezem muttert kövesden a nyaraloba.
jo delutant mkinek,mentem is.
elég lenne csak egy hátsó emelő. Ha arra nincs hely, hogy arra feltedd, akkor közép-sztenderre sem fogod tudni
A helyedbe én megfontolnám a smartos dolgot
Nincs. Zuglóban lakom, törték már fel a kocsimat a ház előtt. Nem szívesen hagynám kint, nagyon féltem a Zét. Az is elég lenne a szívrohamhoz, hogy valami baromarcú felborítsa...és akkor még meg sem próbálták ellopni...
Negatív. Olyan szűk a hely a garázsban, hogy ha letámasztom a motort, balettozva kell lemásznom róla úgy, hogy végigkenődök a kocsi oldalán. Még arra sincs helyem, hogy leszálljak, nemhogy még melléguggoljak. Egy kicsit már azt is unom, hogy csupa takony leszek, mert nem tudok nem hozzáérni valamelyikhez + muszáj az utcáról körbemennünk, ha a gyerek is velünk van (na ez az igazi szopás, pláne ha egyedül van az asszony). Ja és mielőtt bárkinek eszébe jutna: nem és nem fogom lecserélni a kombi vectrát egy smart-ra!
megyek ma du is egyet.jo az uj aszfalt,de miskolbol felfele utepites van 30-al lehet menni.atmegyek ma Egerbe,aztan megnezem muttert kövesden a nyaraloba.
jo delutant mkinek,mentem is.
Én is nagyon szeretem, de furcsa mód csak Miskolc - Eger irányba. Fordítva, tehát az Eger - Miskolc irány annyira nem fekszik.
A helyedbe én megfontolnám a smartos dolgot
Nem csúszott? Nem fáztál? Nem esett?
Tegnap nem te voltal lillafuredi szakaszon?egy ideig elöttem ment egy szlovak rendszamos fekete ninja?
Csak nem egy Z750?