hát esetemben egyszerű a megoldás
teszt a neve, Érden volt 1 kawa aprilia kombo kereskedés,
volt ott ismeretségem és kipróbálhattam mindent kawát, apriliát is,
ráadásul simán elvihettem 30-40 percre, ezt pedig hülye aki nem teszi,
tuono nagyon tetszett, de a siver szar
hi
Hitelre szeretne,es azt probalja intezni.Tetszett neki a motor.en meg nemtudom h lesz e belole valami(bizom benne h igen).
Ma csak hulye olcso Janosok hivtak a motor miatt.1.1 gyorsba meg nemtudom,mit megy 6.-ba,tudod olyanok akik csak almodoznak
Hát megnézem, hogy ha te a futóművén bármit is állítasz
Egyébként zsír újonnan vette haverom, most is 1200 km van benne, szóval gyárilag olyan amilyen. De őszintén kíváncsi vagyok a véleményedre
na nem vitte el vasárnap a srác?
mondtam, hogy írok neked egy rendes hírdetési szöveget ,az asszony nagyon vérestorkú 1-es puntóját most adtam el aranyárba(400e) két pesti verébnek.. az volt a legfontosabb neki, hogy van-e benne cd-s rádió...az,h ogy kétdarabból volt,nulla futómű,nulla fék,1.2 -es létére 12 l fogyi(+1,5 l olaj),az nem...
teszt a neve, Érden volt 1 kawa aprilia kombo kereskedés,
volt ott ismeretségem és kipróbálhattam mindent kawát, apriliát is,
ráadásul simán elvihettem 30-40 percre, ezt pedig hülye aki nem teszi,
tuono nagyon tetszett, de a siver szar
2. mi a tökömre kell még 100k?
3. hol szervizelteted?
a Siver a legjobb példa hogy lehet minöségi cuccokból szart csinálni,
1 null km-esért nem adnám a kawát
FIGU
Hitelre szeretne,es azt probalja intezni.Tetszett neki a motor.en meg nemtudom h lesz e belole valami(bizom benne h igen).
Ma csak hulye olcso Janosok hivtak a motor miatt.1.1 gyorsba meg nemtudom,mit megy 6.-ba,tudod olyanok akik csak almodoznak
Milyen árban mozognak ill hol érdemes megnézni?
Egyébként zsír újonnan vette haverom, most is 1200 km van benne, szóval gyárilag olyan amilyen. De őszintén kíváncsi vagyok a véleményedre
mondtam, hogy írok neked egy rendes hírdetési szöveget ,az asszony nagyon vérestorkú 1-es puntóját most adtam el aranyárba(400e) két pesti verébnek.. az volt a legfontosabb neki, hogy van-e benne cd-s rádió...az,h ogy kétdarabból volt,nulla futómű,nulla fék,1.2 -es létére 12 l fogyi(+1,5 l olaj),az nem...