Te nekem az van az R6-on,es rosszat mondani nemtudok rola.vasrnap mentem 250km,eleg jo tempoban,es tapadt jol.mondjuk a BT-nek van jobb gumija is tegyuk azert hozza,ettöl fuggetlenul nekem jo a gumi.
Pilot Road2, 8500km ebből 6000 km autópálya megtétele után meg sem látszik rajta. Tapad is amennyire kell, esőben is király. Verseny/sport gumit vegyenek, akiknek sok pénzük van gumira, vagy keveset használják a motort.
Bt 016 hypersport... Soha többet! Egyszer volt fent es motoros oktatason Kakucson majdnem fetrenberger lett a vege. Mellesleg 3000 km alatt elfogyott. Annyit a supercorsa is kibír. ;-)
Van sárvédő igen. Basi féle sárvédő van rajta. Am nekem ha lenne belőle valami akkor szerintem vasárnap.. De majd beszélünk itt a fórumon addig :)
vagy ha van msn vagy valami akkor ott..
okok. Szombat délelőtt jogsit csinálom de utána jó. Látom volt drz-d is. Azt akartam venni, de ez lett (szerencsére). Sajnos kerülni még nem tudunk, mert nincs jogsi
Én is összehasonlítanám a tiéddel, mert minél többet nézegetem annál több hibát vélek felfedezni, de lehet, hogy gyárilag ilyen csak én vok érzékeny :)
üdv mindenkinek! olyan kérdésem lenne hogy a z 750-m 160 környékén brutálisan elkezdd jobbra balra rázkódni új pilot road gumik lettek felrakva egy pár hete de a problémát csak ma észleltem .
tudja esetleg valaki az okot?
előre is köszönöm.
Kuplung dekni: 60630,- tömítése: 5210,-
akkor jó nekem ami fent van :)
Hozzád talán Pécs Steelhorse Motor
Tud valaki jo szervizet ajanlani Baja kornyeken. Z750-em szeretnem leszervizeltetni. Nem markaszerviz, hanem profi kell, hogy legyen! :)
vagy ha van msn vagy valami akkor ott..
En Bt 016megyek.szerintem jo gumi
Én is összehasonlítanám a tiéddel, mert minél többet nézegetem annál több hibát vélek felfedezni, de lehet, hogy gyárilag ilyen csak én vok érzékeny :)
tudja esetleg valaki az okot?
előre is köszönöm.
Valami tapasztalat?
köszi előre is