Hali!
Nekem pár éve a Fektitibi embere cserélte ki a ktm be az elsőkerékcsapágyat,próbáld meg hátha tud segíteni! http://www.kepesmotor.hu/sport...
Csak ezt az elérhetőségét találtam!(mond,hogy neked is Z-d van)
hát nah. Mikor már ott tartok, hogy indulnék végre valami értelmeset is motorozni...
180km-t sztem ne motorozz ilyen csapággyal. Sajna nincs ismerősöm pesten aki tudna segíteni
Szimplán csak annyi, hogy 2 hónap szerelés, szervíz, (olaj, szűrők, teleszkóp) állítás,(futőmű, rugóstag, computer) után hirtelen nem indult be. Meghalt benne a kibaszott kurva CHIP, ami vezérli. 20.000 minusz. Mert ugye nyitott dob mellé a gyári nemjó, azzal ledadog (de legalább kiderült h az a baja, erre legalább jó volt), ezért tuning CHIP kell.
A faszom kivan már azzal, hogy csak simogatom-simogatom és állandóan van valami. Komolyan kezdek kételkedni.
Sziasztok!
Surgos segitseg kellene: Ma voltam egy szervizben, mert beszitalt az elso kerek. Hetvegen mentem volna egy hosszabb motoros utra, es mint kiderult a kormanycsapagyat, es celszeruen az elso kerekben levo csapagyat ki kellene cserelni.
Tud valaki szervizt embert, aki ezt a holnapi nap, de legkesobb pentek delelott kitudna cserelni? Bp kornyeken kellene a segitseg. Meg megprobalok keresni valakit, de elegge eselytelennek tudnik a dolog...
Kerem aki tud a nullahat30harom5399hatvanegy a szamot csorgesse meg visszahivom, vagy kuldjon egy cimet vagy a mail cimemre, vagy a telefoszamra.
Koszonom!
Lehet hogy beszéltünk passz sokan hívtak májusban ,júniusban de senki nem jött el megnézni szóval csak nem volt annyira komoly a szándék csak mindig ment a duma h szombat regggel hívlak ha indulunk... A telifényes dologban igazad van de ha mondom az a baj ha nem akkor meg az. Volt horpadás a tankon meg a gyári kormálysúlyon volt egy kis csuszi nyom mivel vettem rá mindenféle idomot jobbnak láttam fullba fújni. Ha ezt így valakinek letálalom telefonba álltalában le is rakják.
Koszonom!
06-20-931-1094
Köszi
Nekem pár éve a Fektitibi embere cserélte ki a ktm be az elsőkerékcsapágyat,próbáld meg hátha tud segíteni!
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Csak ezt az elérhetőségét találtam!(mond,hogy neked is Z-d van)
180km-t sztem ne motorozz ilyen csapággyal. Sajna nincs ismerősöm pesten aki tudna segíteni
A faszom kivan már azzal, hogy csak simogatom-simogatom és állandóan van valami. Komolyan kezdek kételkedni.
Ha nem tudják megoldani én tudok segiteni igaz 180km vagyok töled!
Surgos segitseg kellene: Ma voltam egy szervizben, mert beszitalt az elso kerek. Hetvegen mentem volna egy hosszabb motoros utra, es mint kiderult a kormanycsapagyat, es celszeruen az elso kerekben levo csapagyat ki kellene cserelni.
Tud valaki szervizt embert, aki ezt a holnapi nap, de legkesobb pentek delelott kitudna cserelni? Bp kornyeken kellene a segitseg. Meg megprobalok keresni valakit, de elegge eselytelennek tudnik a dolog...
Kerem aki tud a nullahat30harom5399hatvanegy a szamot csorgesse meg visszahivom, vagy kuldjon egy cimet vagy a mail cimemre, vagy a telefoszamra.
Koszonom!
Mi baja lett a tuncinak?