Szerinted az ilyen szelíd túra motorosokat is basztatják a csűért a rendőrök + még bele dobom a killert is akkor elég szolid a decibel csak papírja nincs
Tegnap a Glocknerröl hazafele,talalkoztam egy 750-es gixxerel.erdekes volt,kanyarbol kifele kis egyenes,a gixxer 2-esbe volt meg mikor en mar az 5.-et valtottam olyan 170-nel.mögöttem jött,majd zell am see-nel a hosszu egyenesben elment(nem is huztam neki mert ertelmetlen lett volna).
Azert a gyerek sem tudta h miert nemtud csak a hatam mögött jönni .Teny es valo h igy rövidre csinalt lancekerekkel jo hegyeken menni,de 180km es a tank üres.
sajnos a fék fejlesztőknek sem sikerült újat alkotni a fizikában:ha azt akarod, hogy komoly,jó hatásfokú legyen a féked a Z-n,akkor bizony enni fogja a betétet és a tárcsát is...
sziasztok '06-os Z750-realu lánckerék,+2-es eladó,új(nincs benne 100km)...nekem nem jött be a -1-es elsővel párosítva...nagyon forog tőle a motor:180-nál(gps)10000-et,valamint 190 km egy teli tankkal,ez 3500km-es túra előtt nem túl fasza...megy vissza a gyári hátsó,marad a -1-es első...
Amugy lesz-e valami a szombati akcióból? Elég ramaty időt jósolnak
Azert a gyerek sem tudta h miert nemtud csak a hatam mögött jönni .Teny es valo h igy rövidre csinalt lancekerekkel jo hegyeken menni,de 180km es a tank üres.
Ha jót szeretnél csak gyári vagy brembo. Ha érdekel adatlapomon elérsz!
mennyire gondoltál, email címen is elérsz
FIGU
Ezt az Osgyánt meg kell látogatnom
Amugy köszönöm a megjegyzést...
Adatlap frissítése végrehajtatott :P