1. nap: 1050km Autsztria és Németo. - on keresztül - vadkemping
2. nap: Amszterdam, - 3 éjszaka kemping, kajakozás a csatornákon 2ó, esti barangolás, coffie shopozás, nézelődés
3. nap: egész napos bringázás Amszterdamban
4. nap: Zaanse Schans-ba való motorozás, Muiderslot vár megtekintése, Amszterdam belváros
5. nap: Maeslant gát (Hollandia) megnézése, majd irány Bruxelles Atomium, aztán Párizs - 2éj kemping
6. nap: Párizs felfedezése motorral és gyalog
7. nap: Omaha beach, Point de Hoc Normandia, majd Mont Saint Michel - 1 éj kemping
8. nap: irány Bordeaux - 2 éj ismerősnél házban
9. nap: kocsis kirándulás az ismerősökkel Dune de Pyla-hoz
10. nap: San Sebastian, Spanyolo. fürdés, majd este tovább Calella felé Andorrán keresztül: 1 éj vadkemping valahol Andorra előtt
11. nap: Andorra, majd érkezés Calella-ba, fürdés - 2 éj kemping
12. nap: Calella strand
13. nap: irány Cassis - 2 éj kemping, Franciao. előtte Pont du Gard (Unesco) :
14. nap: Cassis strand
15. nap: irány haza, előtte főnököm meglátogatása Aix-en Provence-ban - 1 éj vadkemping éppen átérve Szlovéniába
16. nap hazaérkezés 16 ó-ra
Élvezetes 500km volt!
Opus valóban jó kis kanyarok vannak Osgyánban is ,hazafelé levezetésképpen még kimentem Cerednek(párszor ).
Valamikor majd ismételhetünk .
Nincs skypom,msn-en sem voltam idén .
Adatlapomon eladó holmiknál ott a tel.számom,arra dobj egy sms-t vagy csörgesd meg és elmentelek.
Holnap fél órával elötte hivlak mielött hozzátok érek.A Füleket elkerülö 71-es úton találkozhatunk. Találkozás
Rendben van. Jó a holnap is! Szilveszterkor nekem is sikerült megválnom a telefonomtól, szoval nincs meg a számod... :S
Vegyél fel skypera (adatlapomon a nevem) és egyeztetünk...
Szia!Valóban jó idö van de most nem tervezek hosszabb túrát csak a közelbe mert vannak kötelezö programok mára.Viszont holnap 10-11 felé átlépem a határt és irány Harmanec Remélem nem romlik el az idö
Nem tudom holnap neked jó-e?Telefoncserém volt és a számod nem találom ha megvan még az enyém akkor dobj rá egy sms-t és elmentelek.
Hááááááát, nem is tudom motorino :S Elég szép időnk van így szombat reggel... meg lehetne kísérelni egy kanyargást vagy inkább halasszuk holnapra?
Esetleg, ha valaki felvidék felé venné az irányt, szivesen csatlakoznék hozzá ma 11-12-ig
2. nap: Amszterdam, - 3 éjszaka kemping, kajakozás a csatornákon 2ó, esti barangolás, coffie shopozás, nézelődés
3. nap: egész napos bringázás Amszterdamban
4. nap: Zaanse Schans-ba való motorozás, Muiderslot vár megtekintése, Amszterdam belváros
5. nap: Maeslant gát (Hollandia) megnézése, majd irány Bruxelles Atomium, aztán Párizs - 2éj kemping
6. nap: Párizs felfedezése motorral és gyalog
7. nap: Omaha beach, Point de Hoc Normandia, majd Mont Saint Michel - 1 éj kemping
8. nap: irány Bordeaux - 2 éj ismerősnél házban
9. nap: kocsis kirándulás az ismerősökkel Dune de Pyla-hoz
10. nap: San Sebastian, Spanyolo. fürdés, majd este tovább Calella felé Andorrán keresztül: 1 éj vadkemping valahol Andorra előtt
11. nap: Andorra, majd érkezés Calella-ba, fürdés - 2 éj kemping
12. nap: Calella strand
13. nap: irány Cassis - 2 éj kemping, Franciao. előtte Pont du Gard (Unesco) :
14. nap: Cassis strand
15. nap: irány haza, előtte főnököm meglátogatása Aix-en Provence-ban - 1 éj vadkemping éppen átérve Szlovéniába
16. nap hazaérkezés 16 ó-ra
Nagyvonalakban így nézett ki.