Jajj bazzeg, én teljesen abban a hitben éltem, hogy te Németben dolgozol
Ausztriába simán tudnám küldeni, mert Bécsben dolgozik pár cimborám és én meg kb. hetente járok ki. Az a baj, hogy sokan nem hajlandóak Németországból külföldre küldeni, még Ausztriába sem...
na akkor szerintem nem lenne gond.ok megprobalom majd scanelni bar meg a melohelyemen sincs scanner.valahogyan megoldom.mondjuk ma nem ,mert ma van jo ido a heten csak es ma du megyek fordulok egy Glocknert gyorsan .
pontosan,egy betet puhabb es nem ehetne meg a tarcsat elvileg,ezert is szerintem az eletartama lenyegesen kevesebb mint a gyarie,viszont lenyegesen jobb .
De, teljesen így van. Sajna most már mindegy. Legalább lesz mire fogni a dizájnosabb féktárcsákat :)
Ja, és a hétvégén kapott a motor előre egy progresszív rugószettet hátulra meg egy 636 hátsó rugóstagot úgyh most élvezkedek a beállítással :)
ööö lehet hülyeséget írok de a szinter betétnek nem pont az a lényege hogy erős? ergo zabálja a tárcsát a betét viszont nem kopik
egy jó betét az legyen puha és kopjon el nem a tárcsát zabálja
Nem éppen a Bremboval kapcsolatban de lehet egy negatív élmény is fékbetét-cserével kapcsolatban?
Még tavaly a szezon közepén tettem a motorba egy e-Bayről vásárolt Armstrong Gold HH szinter betét-szettet. Rohadt jó volt, de mostanra nagyon szépen megette a féktárcsámat. A betét maga nem is kopott szinte. Amikor vagy két hete cseréltük, alig látszott rajta valami kopás. A tárcsa ezzel szemben sajnos a 4 mm vastagság közelébe került, úgyhogy még ezt a szezont kibírja ugyan, de jövőre zsebbenyúlás lesz. :( Szóval azért vigyázzatok mit tesztek bele. Én megszívtam pedig a neten alaposan utánaolvastam a cuccnak és agyondicsérték. Negatívum 2: a helyére kerültek a gyári előírás szerinti organikus betétek, és ezzel meg most olyan lett mintha takonyba nyúlnék minden alkalommal ha behúzom a fékkart.
Lehet Brembo SC-t adok az új tárcsáknak majd :)
Nem nem,nagyon sokan jarnak sportdobbal,de Eu papirossal,db killernek is kell benne lennie.Nem ures kipufogokkal,aminek hatalmas hangja van.Nekem is sportdobom van Eu papiros.
Részletekért érdeklődni telefonon,a 30/9748953-as számon.
Ausztriába simán tudnám küldeni, mert Bécsben dolgozik pár cimborám és én meg kb. hetente járok ki. Az a baj, hogy sokan nem hajlandóak Németországból külföldre küldeni, még Ausztriába sem...
Ja, és a hétvégén kapott a motor előre egy progresszív rugószettet hátulra meg egy 636 hátsó rugóstagot úgyh most élvezkedek a beállítással :)
Olyan kell ami licites és hajlandó is Németországon kívülre küldeni: Ausztria vagy magyarhon
Esetleg körfát kérdezhetném meg, hogy hozzá rendelhetném-e Németországba, ha csak oda küldi postával
Körfa?
egy jó betét az legyen puha és kopjon el nem a tárcsát zabálja
Van bele jó kenöcsöm! Ha érdekel keress meg!
Még tavaly a szezon közepén tettem a motorba egy e-Bayről vásárolt Armstrong Gold HH szinter betét-szettet. Rohadt jó volt, de mostanra nagyon szépen megette a féktárcsámat. A betét maga nem is kopott szinte. Amikor vagy két hete cseréltük, alig látszott rajta valami kopás. A tárcsa ezzel szemben sajnos a 4 mm vastagság közelébe került, úgyhogy még ezt a szezont kibírja ugyan, de jövőre zsebbenyúlás lesz. :( Szóval azért vigyázzatok mit tesztek bele. Én megszívtam pedig a neten alaposan utánaolvastam a cuccnak és agyondicsérték. Negatívum 2: a helyére kerültek a gyári előírás szerinti organikus betétek, és ezzel meg most olyan lett mintha takonyba nyúlnék minden alkalommal ha behúzom a fékkart.
Lehet Brembo SC-t adok az új tárcsáknak majd :)