Sikeresen megadta magát a tuono, elmarad a holnapi pályázás a részemről, már nem is írom ide hogy meik árokba fogom betolni ezt a rakás szart mert felesleges. 2 hónapja csak szopom a faszt vele. Remélem jövőhéten be tudjuk pótolni.
kedves kollegák!
segítsetek, hogyan tudok rákeresni fórumozó adatlapjára,mert tegnap úgy döntöttem eladom a gépet,érdeklődtek is rá néhányan,innen a fórumról is egy tag,de kicsit gyanús nekem,hogy nem több 12 évesnél,ezért akarom megnézni.
Ha valakit érdekel innen,akkor csak bátran
Ha valaki igényt tartana egy pár új (motoron még nem volt), piros műanyag "koptatóra" akkor 2e Ft-ért viheti.
Elvitték a motoromat, csak ennyi maradt belőle.
agentbulu
Sikeresen megadta magát a tuono, elmarad a holnapi pályázás a részemről, már nem is írom ide hogy meik árokba fogom betolni ezt a rakás szart mert felesleges. 2 hónapja csak szopom a faszt vele. Remélem jövőhéten be tudjuk pótolni.
motorkaraterisztika
motorerő
üléspozíció
futómű
ha mákod van és elég egyedi a név, meglesz.
segítsetek, hogyan tudok rákeresni fórumozó adatlapjára,mert tegnap úgy döntöttem eladom a gépet,érdeklődtek is rá néhányan,innen a fórumról is egy tag,de kicsit gyanús nekem,hogy nem több 12 évesnél,ezért akarom megnézni.
Ha valakit érdekel innen,akkor csak bátran
Ez milyen tipusra jo?
Elvitték a motoromat, csak ennyi maradt belőle.
nehéz motrot eladni mostanság, esetleg a hirdetésben megemlíthetnéd, hogy miért kapott telifényt