Szép jó estét mindenkinek!
Rég voltam itt de még régebben gépeltem :( kb 2 hete nem mentem sehova a géppel :( Viszont most jöttem haza egy kisebb túráról... XD 5 ember 2 nap 3 liter pálesz, 4 tálca sör és 3 liter whisky XD csak ennyi fogyott el
Biztosan tök hasznos meg minden, de szerintem túl sokan vannak ilyenkor, nem lehet úgy használni a pályát.
Szerintem ezeket kell figyelembe venni és gyakorolni. Ennyi http://youtu.be/sxODoscChNo
Csütörtök, július 07.
Derült, napos időre lehet számítani. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad, a 0-5 km/h-s átlagszél mellett 20-30 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 16 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 fok körül alakul.
udvozlet az uraknak Meranobol,reggel megmasztuk a Glocknert,hat nagy csalodas volt...19 Eur,haladni a 49 km-bol,csak kb a felen lehetett,a tobbin nyugdijas jurgenek hordaban setapalcaval,valamint tanulovezeto teherautosok ,viszont karpotokìlt a tegnapi odaut kertek alatt(Murzzuschlagnal valami isteni az ut),valamint Merano elott 70 km hegyi szakasz a glockner elbujhat mellette,igaz ez csak 2710 m-ig ment,de ingyen,es gyalogos biciklis nelkul a "nyugati" kozlekedes kultura a magyarokehoz kepest egy nagy szar:korulbelul 15x fordultak ki elem szabalyos sebbesegnel,a felmeterrel szeles forgalmi savokban a legnagyobb dugokban sem engedtek el,direkt kihuzodnak az osztrakok es az olaszok is a felezohoz,hogz ne lass semmit,ne tudj elozni...1150 km 2 nap alatt 100 % szerpentin,eleg volt belole,irany holnap a ferrari muzeum es la spezia a tengerpart
Rég voltam itt de még régebben gépeltem :( kb 2 hete nem mentem sehova a géppel :( Viszont most jöttem haza egy kisebb túráról... XD 5 ember 2 nap 3 liter pálesz, 4 tálca sör és 3 liter whisky XD csak ennyi fogyott el