Mindig használok kuplungot ugyanis nem speed gép ! Amióta az elöbb leírt technikával váltok nem toltam üreset semmilyen körülmény között , azért írtam ide!
Üdv Mindenkinek! Új vagyok itt a Z fórumon ! Váltás elött kicsit húzd fel a lábaddal a váltókart, mikor behúzod a kuplungot szinte beugrik a következö sebességbe !
Én 1-ből 2-be kúrom el, ráadásul mindig akkor amikor frenkizni akarok, hogy milyet tudok gyorsulni... Múltkor volt a legégőbb, mikor Suzuki nyílt el nap volt baján és úgy voltam vele, megmutatom én a gixxerhaccáznak, hogy milyen egy igazi elindulás... Na akkor olyan szép üreset toltam, hogy az utca végéig hallottam a röhögést, hogy: "Ha motorozni akarsz motort vegyé, ne Kawát " Na bumm....
jóvan, én is inkább támogatom a motorstársakat, ilyen a stílusom néha, én kérek elnézést ha nem jól jött le! lesz még ilyen
lehet, hogy tényleg csak annyi, hogy keményebben kell betenni - mint ahogy lejjebb a kollega ecsetelte -, de az a fura, hogy 3-4nél jelentkezik rendszeresen. nálam nincs ilyen. ha elkúrtam, ha meg elkúrom, akkor meg néznek a gyalogok, hogy mit csinál ez a pöcs
dobtam még a múlt héten mailt,ránéznél,hogy tudsz-e segíteni,mert közeledik az indulás napja.köszi
mármint 5-6 közötti lik kapcsoláskor, olyan 200+ sebességnél...
lehet, hogy tényleg csak annyi, hogy keményebben kell betenni - mint ahogy lejjebb a kollega ecsetelte -, de az a fura, hogy 3-4nél jelentkezik rendszeresen. nálam nincs ilyen. ha elkúrtam, ha meg elkúrom, akkor meg néznek a gyalogok, hogy mit csinál ez a pöcs