Sziasztok.
Mentem ma a 750R-el,nagyon jo fekek,erzehetöen jobb futomu(eredetihez kepest),az en futomuvemhez kepest minimalisan volt jobb csak,de mas nem volt.többet vartam.az akra szepen szol,de a Leom többek szerint ott jobb volt(szerintem is).10.700 eu-ert szerintem keves.
100.000ft-ert lehet javitani a fekeken ,fotumoven.
Egyebkent szep motor.nekem az atteteles motorom utan gyengenek tunt,de csak nekem.
hali!
magam mögött hagyom az eddigi passzív fórumozásom, újra itt vagyok :)
engem láthattál plazer. a földváry téri zebránál láttam egy tuonot, ezek szerint te voltál.
6 óra fele még Szobnál láttam egy 4es csoportot, köztük egy fehér Z1000 és egy 04-06 os fekete Z750.
Sikerül amúgy ma 5,2 L/100 km es fogyasztást produkálnom, elől 14 es lánckerékkel, és azért városon kívül viszonylag lendületesen mentem. szóval elégedett vagyok a géppel :)
Sajna én nem mentem sehova :S már néha úgy vagyok vele hogy eladom és veszek egy cross-t :S itt a büdös életbe nem jön senki motorozni :S ma is felhívom havert... délben kelt fel fél1-kot hívtam és nem megy mert késő van.. hát b***a meg a sz*ty*k rsv-jét.. :S olyan mérges lettem
de akkor valami erdős árnyékos részen mentetek mert nagyon hűs volt a víz
nekem ma a 80 fok körül mozgott pedig ez messze nem melegszik annyira mint a Z
Mentem ma a 750R-el,nagyon jo fekek,erzehetöen jobb futomu(eredetihez kepest),az en futomuvemhez kepest minimalisan volt jobb csak,de mas nem volt.többet vartam.az akra szepen szol,de a Leom többek szerint ott jobb volt(szerintem is).10.700 eu-ert szerintem keves.
100.000ft-ert lehet javitani a fekeken ,fotumoven.
Egyebkent szep motor.nekem az atteteles motorom utan gyengenek tunt,de csak nekem.
magam mögött hagyom az eddigi passzív fórumozásom, újra itt vagyok :)
engem láthattál plazer. a földváry téri zebránál láttam egy tuonot, ezek szerint te voltál.
6 óra fele még Szobnál láttam egy 4es csoportot, köztük egy fehér Z1000 és egy 04-06 os fekete Z750.
Sikerül amúgy ma 5,2 L/100 km es fogyasztást produkálnom, elől 14 es lánckerékkel, és azért városon kívül viszonylag lendületesen mentem. szóval elégedett vagyok a géppel :)
1. piliscsaba asszem zöld '08-as - Körfa kedvéért - sofőr krossz sisakkal ülte meg
2. vácon egy fekete bivaly nem te voltál? szintén szembe jött
nekem ma a 80 fok körül mozgott pedig ez messze nem melegszik annyira mint a Z