az könnyen lehet hogy kevesebbet eszik habár ahogy én használtam nekem a Z is 7 körül evett
hátós gumit 4000 alatt megette
futóművet nem hasonlítsuk mert köszönöviszonyban sincs a kettő egymással - Z750 - ezresről nem tudok nyilatkozni mert azt még nem próbáltam
200
biztos szép és jó az aprilia,de ha jobb lenne a Z-nél is letagadnám,hisz ez egy Z fórum,tehát a tied szar,az enyém jó +kevesebbet fogyaszt,jobban megy,nem eszi a gumit,200-al veszem a kanyarokat a mátrában
én annyit írtam hogy szerintem a váltó pontosabb
te: "valószínű "
nyilván nem veszünk össze csak nem szeretem ha úgy mond valaki véleményt hogy nem is próbálta
persze a japán gépek nagyon jó én ezt nem is tagadom csak az érzés meg a lélek hiányzik belőlük kicsit... Tarka oldalán jól meg van ez fogalmazva nézd meg!
ha hiszed, ha nem ...nekem sosem volt ilyen gondom. és a hátsó fékkel sem.
szerintem az előző tulaj megoldotta.
meg már én is cseréltem fékfolyadékot benne.
Még nem vezettem de valöszínü, hogy nem is fogok mert a JAPÁN precizitást részesítem elönyben ! Nekem a Z1000-n semmi bajom a váltóval(20000km), úgy müködik ahogy kell!
Valamit elirtal akkor ,mert nekem email nemjott töled,nezd meg a cimet,ill h elkuldte e?figu irt mar,3.levelet kuldtem neki .dobd el megint.
andraskorosi@freemail.hu
én csak az eddigi tapasztalataimról tudok beszámolni, lehet hogy később majd sírok - de szerintem kizárt - de egyenlőre ez van, ennyi
amúgy meg simán megy 1-ből meg 2-ből is üresbe csak finoman kell pöckölni
Egyik haveromnak van egy 06-os Tuonoja, a másiknak Shiverje. Mindketten a váltót szidják. Míg motorok után nézelődtem, viszonylag sokat utánaolvastam és sok helyen írták, hogy az RSV-nek meg a Tuononak gyakran fellevegősödik a kuplungja. Akkor most miről beszélünk? Shiveres cimbimnek 1100 km van a motorjában, de még mindig könnyebb 2-ből üresbe tenni, mint egyesből.
nekem városban 8-8.5, tempós túrán 5.5 körül.
hátós gumit 4000 alatt megette
futóművet nem hasonlítsuk mert köszönöviszonyban sincs a kettő egymással - Z750 - ezresről nem tudok nyilatkozni mert azt még nem próbáltam
200
te: "valószínű "
nyilván nem veszünk össze csak nem szeretem ha úgy mond valaki véleményt hogy nem is próbálta
persze a japán gépek nagyon jó én ezt nem is tagadom csak az érzés meg a lélek hiányzik belőlük kicsit... Tarka oldalán jól meg van ez fogalmazva nézd meg!
peace
köszi
szerintem az előző tulaj megoldotta.
meg már én is cseréltem fékfolyadékot benne.
andraskorosi@freemail.hu
egyébként tényleg gyakran levegősödik?
ha annyira utánaolvastál akkor tudod a pofonegyszerű megoldást is.
amúgy meg simán megy 1-ből meg 2-ből is üresbe csak finoman kell pöckölni