Felírnám mai napot abszolúte pozitívumnak. Elkészült a Kawa M3 jóvoltából. Bár nem lett meg a konkrétan hibás darab, de minden újra lett forrasztva, kábelezve stbstb. Most nézte át biztos ami biztos még egy elektronikás, és tutira jó lett. Megyek túrázni juhéj!
Hát őőő, ööö, szóval Svájcba nem megyünk, a Franciáknál pedig csak Párizsban néztem kempingeket. Mi sokszor fogunk a motor mellett aludni. Szóval sajna nem tudok segíteni. Mi 26-án már itthon leszünk.
gyerekek nagyon komoly motoros gps,kínai,full vízálló,jól néz ki,autós,motoros konzol(fém),külön átalakító a motorra,fixen bekötve,a taróba beleépítve a töltő rész, 2gb kártya,gyors, 5 órát bír az akksi 40 papírért vettem újan,ha gondoljátok megadom a srác számát...egy gyenge pontja van a foglalatnak egy része,de én a saját hibámon megtanultam, hogyan kell megerősíteni...
Hali!
Egy kis segítséget kérnék.
aki cserélt már fékcsövet fémre tud mondani pár tanácsot, hogyan tudom tökéletesen légteleníteni az alsó ágat is? Mi a menete, milyen sorrendben kell végezni a dolgokat?
Nem tudom...nincs meg a vége...javítással együtt tuti kerülne egy 10-esbe...meg amúgy sem tetszik sem a hangja,sem a dob...inkább fennmarad a gyári(legalább nyaraláskor nem basztatnak),utána meg gyűjtögetek egy faszára
amúgy,aki nem tudja merrre menjen nyaralni,nézze meg az én útvonalamat,szerintem nagyon fasza(érdemes domborzati módra váltani):
hát nem tudom... de nem is foglalkozom vele.. DRZ-vel mindig együtt csapattuk. hogy mi lett vele azt nem tudom.. de már elég sokszor beszopatott... és ő hívogat hogy gyerünk meg minden... telefont nem veszi fel... pedig nála van mert 1x foglaltat jelzett... Na de mind1... jó volt ez így is.. :) remélem az alsőörs összejön amit beszéltünk. Addig szerzek szivargyújtót a géphez.
Egy kis segítséget kérnék.
aki cserélt már fékcsövet fémre tud mondani pár tanácsot, hogyan tudom tökéletesen légteleníteni az alsó ágat is? Mi a menete, milyen sorrendben kell végezni a dolgokat?
Előre is köszi
pár kép hétvégi Kakucsról
amúgy,aki nem tudja merrre menjen nyaralni,nézze meg az én útvonalamat,szerintem nagyon fasza(érdemes domborzati módra váltani):
nyaralás
Z1000