a 9-es szériából sokat próbáltam kínomba még az Adventure-t is mert a Tököli reptér szuperlotyó pályáján a kutya se akarta elvinni csak én voltam az a hülye
de kurva jó mind
emlékszem, na a KTM V2-je is izgatja a fantáziám próbáltam isten
de van cimbim a KTM-nél szerelt pár évet, diplomatikusan annyi hogy nagy valószínűséggel sosem lesz
RSV-t még nem próbáltam, Tuonot igen tetszett nagyon is ,
max az nem hogy a fejidom olyan mint az MZ trophyn
már kanyarodsz a lámpa meg az erdőbe világít
vicc nélkül Tuono is kurva jó volt kormánygátló gyárilag stb,
de ha még is csere lesz majd valamikor csak rizs kályha lesz
attól jobban félek hogy elromlik vagy mivan ha kell hozzá valami
persze de a buellen mekkora tárcsa van amúgy meg szerintem nem az a pláne hogy brembo hanem hogy radiális
szeretem a V2-t is
viszont kíváncsi lennék ha hasonló kategória lenne a hasonlítás alapja
pl FZ1 próbáltam azt is hááááát csak aszondom kapaszkodjon nyugodtan mindenki V2-n amibe akar
Plazer összekötött minket...létrehozta a Kawasaki-Aprilia baráti kört! ....De jártam én már itt annó, mikor még kawám volt!....de nem akarok zavarkolodni.
hali
akkor vegyél 1 Buellt na az nem tucat,
rohadék kis ördög, én egy Buell XB12R-t próbáltam , mentem Tuonoval is és ha azt gondolod hogy a Brembo fékek a csúcsok elöl, akkor előbb próbáld ki a Buellét
hát valami rohangálós kellene. Csak a sima simson az nem olyan flash :D egy kicsi dt blokk vagy cr blokk azzal már harapna is :D burkolat alatt elfér nem feltűnő XD
De egy fémfékcsövet dobok majd rá és jóaz nekem. A DRZ-n is mondták hogy a gyári S-s fékkel nem lehet stoppizni. hát volta rajta egy 320-as tárcsa olyanokat csináltam hogy pofára is estem XD
de kurva jó mind
de van cimbim a KTM-nél szerelt pár évet, diplomatikusan annyi hogy nagy valószínűséggel sosem lesz
max az nem hogy a fejidom olyan mint az MZ trophyn
már kanyarodsz a lámpa meg az erdőbe világít
vicc nélkül Tuono is kurva jó volt kormánygátló gyárilag stb,
de ha még is csere lesz majd valamikor csak rizs kályha lesz
páran biztosan emlékeztek...
persze de a buellen mekkora tárcsa van amúgy meg szerintem nem az a pláne hogy brembo hanem hogy radiális
viszont kíváncsi lennék ha hasonló kategória lenne a hasonlítás alapja
pl FZ1 próbáltam azt is hááááát csak aszondom kapaszkodjon nyugodtan mindenki V2-n amibe akar
Azért kérdeztem,tuonoval még nem volt szerencsém menni.
Viszont vtr sp2 bejövős volt
akkor vegyél 1 Buellt na az nem tucat,
rohadék kis ördög, én egy Buell XB12R-t próbáltam , mentem Tuonoval is és ha azt gondolod hogy a Brembo fékek a csúcsok elöl, akkor előbb próbáld ki a Buellét