Kezd vége lenni a peridőszaknak, ebben a hónapban csak-1-2 pernapom van. Most már jobban rá tudok érni. Már hívtam a Denny-t a Kakucsringes pályamotorozás miatt, azt mondta, hogy lesz, de nem tudja mikor. Motoron friss a műszaki, még Briantól kell szereznem gumákat kb 1000-1400km-en belül és kész addig csak kóválygok kicsit, kopott gumival nem akarok pályázni. Max Kecsóringen amikor nincs senki. Idén tényleg nem lesz se Lime party, se kawa est? Veled mizu?
Amikor levizsgaztam a motoros oktatom megveregette a motorom hatso uleset, es azt mondta - Beluci ezert az ulesert pennnaval kell fizessenek.
Valami karpotlas, mert a magassarkujaval megkarcolta a faridomot?
bocs Plazer de elmentünk közben sörözni és lemaradtam msn-ről :D Majd holnap? :D
Ezek a citadellás motorozások mikor vannak? jó lenne elszabadulni egy ilyenre :D
Piros volt az biztos!Pont pirosat kaptam a lágymányosi felé ő is csak ellenkezőleg egy csopperes ált előtte
Még nézett is,hogy mi ez a szar amivel közlekedek
Én a Hungárián (Népliget)láttam egy piros régi Z-t fél kilenc magasságában valaki magára ismer?
Én egy 50 es honda zummerrel voltam 40 km/ó végsebességgel
Zuglóból-Dunaharasztira vittem félúton már nem röhögtem
hát kocsiban csak olasz most is van 2 fiatom, előtte is az volt soha ismétlem SOHA semmi bajom nem volt szépen leszervízeltem mindig és kész semmi gond, motorban is volt olaszom már .. motor hát inkább nagy robi gilera nexus 500 hibátlan volt az is
Motoros tali