+ regadó, vagy szlovák rendszám
Azt nem tudom, hogy kölcsönadási szerződéssel mennyi ideig lehet elvileg nálam a motor úgy, hogy egy szlovák barátom nevén lesz? Van vki jogász aki képben van ez ügyben?
én meg nem tudtam hozzáírni a hsz-emhez, mert utána esett le, hogy nem teljes a válaszom és akkor bejött két óriás vérnyúl. az egyiket metszőfogon rúgtam, de szétszakadt a cipőm, ezután a fénymásolóval fülön dobtam a másikat, de elhajlott a füle. ekkor megszólalt az első:
"a klímát jöttünk ellenőrizni"
Így van... hiszen attól a dátumtól ketyeg a garancia! ;-) de jobban megnézve, látom hogy van még zöld gép ezutáni forgalomba helyezéssel is... vmiért az volt a fejemben, amikor megvettem, hogy ez a DMC utolsó behozott zöld gépe! De lehet hogy jó "marketing" szöveg volt! ;-)
Amúgy meg valóban, minden annyit ér, amennyiért el lehet adni!
nem nem 2 dátum van a forgalmiban a gyártási év meg az első forgalombahelyezés ez nem feltétlenül ugyan az - elvileg amit a gyár legyártott 2007-ben de csak 2008-ben adnak el ott nem kéne egyeznie a dátumnak csak ugye így jobban el lehet adni
amúgy meg fent egy amit szalonból árulnak gyári garival új (2011-es)- gondolom túrtárolt - van benne 1000km - az 1700e és szerintem azt is lehet faragni
már ajánlottak ott egy másikat is ami 1,650-re hirdetve szintén factory és kurva jól néz ki de kicsit sokanak tartom, eddig a legjobb ár/érték arányban egy 2004-est találtam ami 1 milla és szintén factory, de tuono lehet jobb lenne csak azok drágábbak mint a mille
Az RSV topikban gorazsot keresd. Ő hirdeti a saját motorját, 2 misiért, 2008-as Facytory, fekete-fehér-piros, arany vázzal. Gyönyörű, az utolsó árra nekem 1.8M-at mondott. Kb 6000 km van benne.
Azt nem tudom, hogy kölcsönadási szerződéssel mennyi ideig lehet elvileg nálam a motor úgy, hogy egy szlovák barátom nevén lesz? Van vki jogász aki képben van ez ügyben?
"a klímát jöttünk ellenőrizni"
amúgy sok sikert az eladáshoz! mi lesz helyette?
Amúgy meg valóban, minden annyit ér, amennyiért el lehet adni!
Ez még ennyit ér?
Nem nagyon követtem mostanában az árak alakulását. Az enyém is 2008 4. havi
Miért válsz meg tőle?