7-8 fok esőben meredek, hát szopni tudni kell. fiatalon még nekem is jól ment
ha nem simogatja bársonyos orcámat az reggeli napfény kávéfogyasztás közben, a garázskulcs gondolatára is összerezzenek
jól tetted , ott legalább esély volt jó köridőre
Győrújbarát-Kecsó full esőben fincsi volt, na meg az a 7-8 fok az pláne,
mondhatni szexuális élményben volt részünk, csak rossz oldalán voltunk a f.....-nak.
Csináltam egyedi fém láncvédőt, boxer volt a végen a tartó, kevlározva, lakkozva, Tényleg fasza lett. csak az a baj hogy másnak is megtetszett, a rohadék nem letörte ( mert torx kulcsa az bezzeg nincs) szombat reggelre. remélem felteszi valamire és még látom egyszer
Csak az a szomorú, hogy legközelebb kijét basszák össze? vagy midet lopják el? vagy csak homokot szórnak az olajba? mer vicces
Na sziasztok,
én is csatlakoznék a mille-t szidókhoz, tényleg tirpákok!
Meg garis problémátok se legyen feléjük, mert akkor megőszültök. Haver 2008-as touno-ba szétment a váltó, meg amikor szétszedték akkor látták hogy az összes sík csapágynak annyi. Elvileg garis lenne de megy a cigánykodás, használt váltót akarnak adni ( 3 hónap után) meg ilyenek.
típushiba nem nagyon van a régebbi típus egy kicsit jobban vibrál mint a z új a szokásos dolgokat érdemes megnézni, lánc, lánckerekek, meg hogy volt e bukott pl. kormánysúly, lábtartók, hűtő oldala, kipu
Motor vásárlás előtt állok és szoba jött a z 750 es motor is.Érdeklődni szeretnék tőletek hogy mire kell oda figyelni vásárláskor illetve tapasztalatokat írhatnátok hogy milyen ez a típus van e típus hiba meg ilyenek
Köszönöm előre is a válaszokat
Jelenleg ezt néztem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z750-4748298 esetleg erről valami infó vagy vélemény
még 1x köszi
MuZs
Ma végre lecseréltem az első lánckereket 14-re :D