Jaja, de az jövőhéten bele is kerül, mert kedden viszem Rozsnyóra lepapírozni. Nekem is nagyon tetszett az RSV, de miután nálam volt haverom Shiverje egy hétig, rájöttem, hogy csak japán és csak sor 4 Nem azért mert az annyira szar, csak a V2 nekem egy az egybe olyan, mint az egy henger. Egy rendes sportmotor az visít 10.000 felett, nem pedig elgyengül
Mielőtt elhamarkodottan döntenél, csak ülj fel egy ZX6-ra, vagy ha annyira 1000-es kell, akkor ZX10.
Iszonyat kezes, a fékek és a futómű nagyon brutális a Zé után. 250 km van a motorba, Szombathely-Bp. távolság, tehát 10.000 fölé még nem pörgethetem, azaz, hogy mennyire megy, azt még én sem tudom, bár 6.000-től már azért elég jól tol.
Visszaszívok mindent, amit 600-as sportmotor és kávédaráló összefüggésben valaha is mondtam
Sziasztok!
e-bay-ről szeretnék rendelni de se jó nyelvtudásom se paypal-em nincs.Láttam hírdetést, hogy van aki lebonyolítja a dolgokat de most az istenért nem találom.Ha valaki tudna valakit légyszi írja már meg.Előre is köszönöm
Mielőtt elhamarkodottan döntenél, csak ülj fel egy ZX6-ra, vagy ha annyira 1000-es kell, akkor ZX10.
én ma megint tekertem a mille factory meg a tuono szarvát... hát nekem olyan kell, más semmi
Visszaszívok mindent, amit 600-as sportmotor és kávédaráló összefüggésben valaha is mondtam
Citadellára valaki?
e-bay-ről szeretnék rendelni de se jó nyelvtudásom se paypal-em nincs.Láttam hírdetést, hogy van aki lebonyolítja a dolgokat de most az istenért nem találom.Ha valaki tudna valakit légyszi írja már meg.Előre is köszönöm