Szívesen!
Találtam még néhány egész jó árú,új ruhát!
Ezeket annyira nem ismerem a Roleff kivételével!
Nem full feketék,de van bennük bőven! Nitro 70k Roleff színes 55kProbiker 60k
Kérlek szorítsatok hogy ne legyen eltörve a lábam. Most megyünk korházba. tegnap szánkózás közben kikaptam bal sípcsonttal egy elsőbbség adást jelző táblát....
Sziasztok!
Drz400sadam jól néz ki,gratula még 1x!
Én majdnem egy hónapja vettem az apróban a Roleff 1részes ruhám 60K-ért,vadonat újan,bolttól,akciósan!
Plazer,van shox bőrnadrágom,27e km-t le is motoroztam benne 2szezon alatt és még mintha új lenne!
A Roleff nem akciós ára 150k,ebből adodóan minőségibnek túnik kidolgozásra!
Ha nem tudtam volna ilyen áron Roleff ruhát venni akkor,Mugen,Berik vagy Arlen Ness lett volna a nyerő nálam is,árban és kinézetre is nagyon tetszettek!
Hát nem a legnagyobb márka az tény. De nem verseny célra használom. Meg ennél többet nem nagyon tudok költeni rá.
Na de mind1. Íme 1-2 "jobb" telós kép a rendszámtartóról
Tudom hogy nem teljesen jó de így lesz. Még húzok a csavaron hogy ne nagyon lehessen kézzel forgatni és kész is
monza nemtudom milyen márka de a cucc élőben elég jónak tűnt aztán persze kérdés hogy hosszabb távon hogy bírja a gyűrűdést
berik meg ahhoz pont elég jó hogy tudd nem szart veszel, másrészt meg sokszor nem a legnagyobb név és árcimke adja a legjobb minőséget, de a legjobb ár érték arányt tutira nem
Hát a Berik nem egy nagy márka, de a Monzánál nagyságrendekkel jobb.
Én vagy 5 éve vettem a Berikemet 110-ért (plussz a tizes utalvány). Ugyanennyiért adják azóta is a cuccokat akcióban. Nekem bevált hosszú távon is.
Ettől olcsóbban eddig csak a shoxban láttam újat ami jó is volt a saját márkás shox meg a monza volt most 75-re leárazva ... persze méret már nem volt belőle
Találtam még néhány egész jó árú,új ruhát!
Ezeket annyira nem ismerem a Roleff kivételével!
Nem full feketék,de van bennük bőven! Nitro 70k
Roleff színes 55kProbiker 60k
Szerdan megyek haza.:-)
Külföldiek nem írhatnak erre a fúrumra!:D
Nezd meg a Louisnal vannak most Probiker ruhak nagyon jok akcioban 199Eu-ert.
Van 2részes is,fateromnak olyat rendeltem,az is zsír!
Bőrruha 60k-ért!
vaterán van t-schul
itt a link: http://auto-motor.vatera.hu/al...
nem tűnik szarnak, de nem ismerem
Drz400sadam jól néz ki,gratula még 1x!
Én majdnem egy hónapja vettem az apróban a Roleff 1részes ruhám 60K-ért,vadonat újan,bolttól,akciósan!
Plazer,van shox bőrnadrágom,27e km-t le is motoroztam benne 2szezon alatt és még mintha új lenne!
A Roleff nem akciós ára 150k,ebből adodóan minőségibnek túnik kidolgozásra!
Ha nem tudtam volna ilyen áron Roleff ruhát venni akkor,Mugen,Berik vagy Arlen Ness lett volna a nyerő nálam is,árban és kinézetre is nagyon tetszettek!
5.5-6 liter/100km átlagban.
Na de mind1. Íme 1-2 "jobb" telós kép a rendszámtartóról
Tudom hogy nem teljesen jó de így lesz. Még húzok a csavaron hogy ne nagyon lehessen kézzel forgatni és kész is
berik meg ahhoz pont elég jó hogy tudd nem szart veszel, másrészt meg sokszor nem a legnagyobb név és árcimke adja a legjobb minőséget, de a legjobb ár érték arányt tutira nem
Én vagy 5 éve vettem a Berikemet 110-ért (plussz a tizes utalvány). Ugyanennyiért adják azóta is a cuccokat akcióban. Nekem bevált hosszú távon is.