detto, én is az irodház bejáratánál állok full üveg az egész 24 órás portaszolgálat pont szemben ülnek a motorral így senki nem piszkálja mert engem meg ismernek, én is szoktam vele napközben szemezni, meg ki szoktam menni a cigisekkel akkor is megnézegetem, aztán hazafelé már együtt hasítunk bevisszhangoztatva az egész budai oldalt
itt az volt a lényeg mint az új daciak tervezésénél, hogy egy olcsóbb kategóriás mocit tervezzenek, nem azért gyártanak ronda autókat/motorokat mert nem tudják szép formájúra gyártani a minta elemeket hanem mert akkor a szép kocsit/motort nem lehetne drágán adni...
Én meg ha nyáron úgy parkolok le a cégnél a bejáratban hogy éppen rálássak a Zére, napközben negyedórákig tudom bámulni csak ahogy ott áll.
Aztán amikor indulok haza, és elindulok felé... apám ahogy nézem hátulról a széles gumit, a magasra húzott hegyes seggét, a dühösen világító féklámpát, hallom ahogy morog és érzem, hogy legszívesebben már rohanni akarna, aztán felülök rá és végigsimítok a tankon a combjaim között... basszátok meg, rendesen szerelmes vagyok
Pedig milyen csodaszépek tudnak lenni! A classic meg a naked motorok is azért állatok mert ha rájuk nézel fogják magukat, kidüllesztik a mellkasukat, megszívják magukat és belenyomják az ember képébe, hogy: "Nesze, itt van a technika, ezt nézd! Milyen idom?!"
Ebben azért lehet valami mert mielőtt megvettem a Z-t a Horneteket is nézegettem. Biztos valami genetikus kódolás, hogy nekem tetszik a kertek lámpa. Szerencsére sikerült kipróbálnom mind a kettőt mielőtt döntöttem volna. Onnantól már nemigen maradtak kétségek
120cm hosszú asszem, /és a vastagabb fajta/
nekem simán elfér a lánc, defekt javító, szerszámkészlet,
plusz 1 vékony esőkabát
Aztán amikor indulok haza, és elindulok felé... apám ahogy nézem hátulról a széles gumit, a magasra húzott hegyes seggét, a dühösen világító féklámpát, hallom ahogy morog és érzem, hogy legszívesebben már rohanni akarna, aztán felülök rá és végigsimítok a tankon a combjaim között... basszátok meg, rendesen szerelmes vagyok
http://hasznaltauto.medija.hu/...
Komolyan el kellene beszelgetni azzal az emberrel aki ezt a lampat tervezte.
adatlapomon ott a cím
kössz
Igen, megvan.