Láttam ilyen karbon deklivédőt az e-bayen valakinél. Nem egy olcsó mulatság. Elgondolkodtató, hogy van-e olyan erős, hogy egy csúszásnál ne kopjon el egykettőre. Mert ugye jól sejtem, hogy nem fél centis anyagvastagságú darab?
A tankot nem védi a hűtő mögötti bukógomba... (a kormány hajlik, a tank horpad... ) Ez a bukógomba alapjában véve a hűtőt védi, ha szerencséd van talán a tank nem sérül.
A dekni védelmére csak a bukócső a jó megoldás! Ide szerintem nem szabad bukógombát tenni, mert könnyen vezethet a blokköntvény sérüléséhez, a csavarok kiszakadásához! Akkor inkább már a dekni lyukadjon! Nekem van carbon deknivédőm, de az sem életbiztosítás....
Aha, kösz a képeket meg a sok segítséget :) Volt egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a deklivédelem nehezen lesz kivitelezhető. Kár hogy a kicsizére nincsen olyan felcsavarozható deklivédő mint az ezresekre.
Ha csak bukógombát raksz rá,attól függetlenül a deklijeid össze karcolódnak ill. törnek.Max a tankod nem fog behorpadni.Erre a legjobb megoldás a bukócső az viszont nem olyan esztétikus.
SziasztokVolna egy olyan kérdésem hogy ugye cseréltem első fogaskereket de a gyárinál kissebb és hosszirányban mozog kb1-2mm-t mivel tudnám ezt orvosolni aki tapasztalta ezt a jelenséget az segítsen már hogy hogyan csináljamezt meg
Köszi
Halló, gyors kérdés bukógomba ügyben. Egy 2004-es Z750-re szeretnék csináltatni, aminek ugye a (motoron ülve) bal oldalon sokkal jobban kiáll a dekli. Valaki akinek már van feltéve gombája le tudná mérni, hogy pontosan mennyire áll ki mondjuk a hűtőtől? Mert ugye gondolom az lenne a cél, hogy a gomba a deklit is védje ne csak a hűtőt.
neeeem... Csak többet ittunk a kelleténél és kötöttem egy hülye fogadást.-... és elbuktam... XD Még a kék osztriga hiányozna nekem XD Na de ilyet gondolni XD
Motorosok!
Minden típushoz javítok - tekercselek - generátorokat, és önindítókat.
Több, mint 20 éves speciális jártasság ezen a szakterületen, és abszolút jótállást vállalok a munkámra!
Telefon: 06 30 262 5500
Részletek: http://indukcio.uw.hu
köszi!
A dekni védelmére csak a bukócső a jó megoldás! Ide szerintem nem szabad bukógombát tenni, mert könnyen vezethet a blokköntvény sérüléséhez, a csavarok kiszakadásához! Akkor inkább már a dekni lyukadjon! Nekem van carbon deknivédőm, de az sem életbiztosítás....
felvázolnád ill. fotóznád nekem, hogy milyen megoldással raktad a gyári helyére a ledes indexeket?
az enyém elég balfaszul van fenn.
azért bukógomba mert a kormány vég ill a karok végei sok balhét elvisznek és egy deklit olcsóbb cserélni mint ha a tankot is kéne
amúgy meg nem kell esni
Köszi
Valami külső behatás érhette kö vagy valami gariban tuti nem csréli a kawa. Ha alkatrészben vagy szervizben kell segitség jó áron adatlapomon elérsz
Kék osztriga bárban?
Minden típushoz javítok - tekercselek - generátorokat, és önindítókat.
Több, mint 20 éves speciális jártasság ezen a szakterületen, és abszolút jótállást vállalok a munkámra!
Telefon: 06 30 262 5500
Részletek: http://indukcio.uw.hu