Motorfeleseg.
Szerintem vedd meg a vasarlasi utalvanyt az ertekben amit erre szansz,add neki oda ,es majd Ö kivalasztja h mi is kell neki.(nemtudhatod mi van mar neki)
Feltetlen menj el vele h lasd h Boldog
Nalunk ez igy tökeletesen mukodik a parommal.
Egy "friss motoros" (1,5 éve van meg a moci) "felesége" vagyok, és szeretném meglepni a férjemet vmi motoros ajándékkal Nem sok mindent tudok a motorokról+a hozzá tartozó cuccokról, de gondoltam hátha nektek lenne 1-2 jó ötletetek! A páromnak Z1000-es motorja van, nem a legújabb, hanem 2000 valahányas! (látni, hogy nem értek hozzá)!
Szokott járni a ringre is a Kawasakis találkozókra, meg túrákra, és itt a fórumon is fent van, de lehetőleg ne buktassatok le!
Szóval ha lenne valamilyen ötletetek, kiegészitővel kapcsolatosan, amit még én, mint "feleség" is be tudok szerezni, a legkisebbtől a legnagyobbig, kérlek osszátok meg Velem!
én még nemtudom tegnap voltam 25 és lehet szombaton lesz a családi banzáj, akkor valószínű nem tudom menni pedig nagyon akarok, de ha szar idő lesz akkor valószínűbb hogy megyek mert kerti bográcsozás lenne
Ha véletlen nem tudod eléreni akkor itt egy másik : Tutilampa én innen vettem az indexet meg mindent . Most küldi azt a kis műanyag darabokat. Árpinak hívják az illetőt nagyon korrekt srác.
Nekem a parom sokaig mindig csak kicsit nyult melle,ezert jon velem es fizet:-)
Szerintem vedd meg a vasarlasi utalvanyt az ertekben amit erre szansz,add neki oda ,es majd Ö kivalasztja h mi is kell neki.(nemtudhatod mi van mar neki)
Feltetlen menj el vele h lasd h Boldog
Nalunk ez igy tökeletesen mukodik a parommal.
pl.: Power Commander: 79.900HUF
De lehet 100K-ért sok minden "apróságot" és akkor több ajándékot kap!
Hát igazából szemezgetek a listádból majd, mert gőzöm nincs mi, mennyibe kerül, de kb. 100-ig jöhet minden :D
Mennyit szánsz rá!
Rengeteg termékünk van Z1000-hez...
www.agomotors.hu
Keresőbe ird bele, hogy Z1000
pl.
fokkijelző: 19.800HUF amit tudok ajánlani...
motoGP-s takaróponyva 10.000HUF
motoGP emelő szet (első+ hatsó) 23.900HUF
stb..stb..stb...
Egy "friss motoros" (1,5 éve van meg a moci) "felesége" vagyok, és szeretném meglepni a férjemet vmi motoros ajándékkal Nem sok mindent tudok a motorokról+a hozzá tartozó cuccokról, de gondoltam hátha nektek lenne 1-2 jó ötletetek! A páromnak Z1000-es motorja van, nem a legújabb, hanem 2000 valahányas! (látni, hogy nem értek hozzá)!
Szokott járni a ringre is a Kawasakis találkozókra, meg túrákra, és itt a fórumon is fent van, de lehetőleg ne buktassatok le!
Szóval ha lenne valamilyen ötletetek, kiegészitővel kapcsolatosan, amit még én, mint "feleség" is be tudok szerezni, a legkisebbtől a legnagyobbig, kérlek osszátok meg Velem!
Nagyon köszönöm:
"feleség"
Nagyon köszi... írtam is neki.
Ha véletlen nem tudod eléreni akkor itt egy másik : Tutilampa én innen vettem az indexet meg mindent . Most küldi azt a kis műanyag darabokat. Árpinak hívják az illetőt nagyon korrekt srác.