Okés. De ha esetleg jársz dunaújváros fele, ugorj be midashoz, nála van a mocim. Akkor ha biztosat tudok akkor szólok.
Lehet egy fém fékcső sem ártana... Vagy már van?
hello
az a baj h nem tudom mikor megyek haza, motor otthon én meg pesten szóval, ha kiszedted akkor megebszéljük mi lesz mert én sztem tuti h rá van írva h milyen tipus nekem még nem kell cserélni a betétet csak nem vagyok megelégedve a fékhatással annyira és tudom h az SC az elég sokat dob, szóval én mindenképpen azt akarok venni, ha kingmidastól szerezted akkor az SC lesz emrt asszem ő is azt rakot a gépébe
De ha gondolod, adj egy címet és pénteken ha hazahoztam a motort, akkor feladom. Akkor be tudod rakni és kipróbálni. És ha azt mondod tetszik, akkor megveszed, ha nem jön be visszaküldöd.
Az emelő témához csak annyit,hogy én csak azért cseréltem a "papucsos"emelőmet(le esett a motorom róla) mert a "villás"emelőszemes sokkal biztonságosabb.
Ja amit még mondani akartam,tegnap téli nagy motortakaritás előtt kiprobáltam egy 45-ős hátsó fogaskereket .igy -1 +2 vel mentem olyan 100km -ert.Nagy élmény volt.
srácok valakinek pest környékén nincs első elmelője mindegy hogy villát elemi vagy a villanyakat csak kölcsönbe kéne egy két napra míg haver legyártja a másolatot belőle!?
Fiúk!
Egyébként meg jövőre Ausztria fele guruljatok már ,Kaprun,Zell am See itt van a Grosslockner is .Meg itt tudnék menni ,és szállásban is tudnék segiteni.
ez jó ötlet, szívesen mennék mint új arc. csak ne olyan korán tavasszal, mert nekem még csak Ak jogsim van (nem 47es) :(
vagy max a következőre megyek :D
Lehet egy fém fékcső sem ártana... Vagy már van?