Hát... amikor meglett másnap felpróbáltam. A tartón kellett csavarni egy kicsit de fasza. de ígyis mondtam a festőnek hogy ráér... ár ott van nála 1 hete
hmm.. egyedül vagyok bent az egész irodában, tobbiek Pozsonyban 3 napig, nyugi van munka kb. semmi, szól a zene mi kell még? hát ha jó indő lenne el is mennék a motorral egy karikára
De gondolom nem vizszintesen allt a rendszamtablad. Az ismerosomnek mar alvashoz keszultonben van a rendszamtablaja, na ez zavarta oket.
Amugy meg ha nem hasznalod a felhajthatosagot miert is jo ez a rendszamtabla? Esetleg az ules alatt van, es fentrol nem fotozhato?
nem az enyém is olyan hogy lehet állítani a dőlésszöget, de meg van húzva.. ez nem zavarta őket az érdekelte őket hogy nem e ilyen trükkös megoldású hogy valamivel mozgatni tudod, tehát ha fixre van húzva akkor OK
Hallottam h z1000ből úgy csináltak egy kipufogóst h zx9 leömlő van rajta és úgy az egy dob. Na most van egy dob ami érdekelne engem. nagyjából jó lehet neki az összekötőcsöve szerintetek a z750hez is ?
Holnap ha minden igaz megyek a hasidomért és a sárvédőért SZíííp fekete lett
dppcom1(-kukac-)hu.loreal.com
Keresel emelő kapcsán?
nekem is fel van azért tekerve de még látható hátulról
Amugy meg ha nem hasznalod a felhajthatosagot miert is jo ez a rendszamtabla? Esetleg az ules alatt van, es fentrol nem fotozhato?
vagy azért is büntetnek h ha fel lehetne hajtani?