én is pont múltkor néztem és bejön csak nem tudom mert láttam olyan videókat ahol nem olyan jól látható az index villogása, és hát fő a biztonság, az ár nem rosszn amit belinkeltél videot az pontosan az amit te rendelni fogsz?
Sziasztok!
Most rendelek ebayről integrált indexes hátsó lámpát a motoromhoz!(sima illetve füst színű)13.000ft-ba lenne darabja!
Gondoltam rákérdezek hogy kell e valakinek ilyen? http://www.youtube.com/watch?v...
az hogy csak -1 lesz már ez is ennyit számít?
Amúgy 2008. november elején vettem a gépem 4800km volt benne és most 24800km kb. mikor volt pénz és szép idő mentem
bitangabb lesz a gép
figyelj főleg kanyarban vissza váltásoknál, és kigyorsításnál
a kellő óvatossággal próbáld, ezt csak azért írom mert nem tudom mekkora a rutinod, és jobb félni, mint beszarni tudod
Hát az lesz majd.... Ha lesz időm csinálok rá egyet... Am miskerinek láttam.. érdekes.. Nekem a DRZ-n állt 30 fokban de nem tudtak vele mit kezdeni mivel e szabványos rendszámtartó volt..
A rendszám elhelyezéséről szerintem Miskeri kolléga órákat tudna mesélni... Az övé elég érdekes szögben áll
Az enyém is felhajtós, de még sosem buzeráltak érte. Hálistennek!
hali
tanács ként írom, a polisz nagyon harap a felhajtható rendszám tartóra
illetve, kb 500ft anyag /20x20-as saválló lemez/ és 1 óra meló az egész
FIGU
2006-os Z 750 re is Tudsz Nem tom hogy jó esetleg az Z 1000-é?
Most rendelek ebayről integrált indexes hátsó lámpát a motoromhoz!(sima illetve füst színű)13.000ft-ba lenne darabja!
Gondoltam rákérdezek hogy kell e valakinek ilyen?
http://www.youtube.com/watch?v...
Fitment:
2003-04 ZX-6R
2003-04 ZX-6RR
2003-04 ZX636
2003-05 Z1000
2003-04 Z750S
Természetesen szinte bármilyen motorhoz illetve évjárathoz tudok rendelni!
További szép napot!
Amúgy 2008. november elején vettem a gépem 4800km volt benne és most 24800km kb. mikor volt pénz és szép idő mentem
figyelj főleg kanyarban vissza váltásoknál, és kigyorsításnál
a kellő óvatossággal próbáld, ezt csak azért írom mert nem tudom mekkora a rutinod, és jobb félni, mint beszarni tudod
igazából nem tom hogy mire kell számítanom, de remélem jó lesz
fasza lesz tetszeni fog
Holnap érkezik a fogaskerék -1 előre
A haverral be is pattintjuk holnap
Az enyém is felhajtós, de még sosem buzeráltak érte. Hálistennek!
tanács ként írom, a polisz nagyon harap a felhajtható rendszám tartóra
illetve, kb 500ft anyag /20x20-as saválló lemez/ és 1 óra meló az egész
FIGU
de amint fehér lesz nem fog így kitűnni